www.bypias.com

www.bypias.com

25. joulukuuta 2012

KEITTIÖ, KUKKIA JA KORISTEITA...


Joulun levollinen tunnelma jatkuu ja kuusta koristaa ihanan ystäväni Kasperiinan Merjan tekemät kauniit tähtikoristeet. Aatto on ohi ja lahjat avattiin pienellä porukalla ja pukkikin oli paikalla!
Jouluaaton tunnelma kohoaa, kun perinteisesti suunnistamme keskiyön messuun Espoon vanhaan holvikaariseen Tuomiokirkkoon. Täpötäydessä kirkossa, tuttujen jouluvirsien ja taivaallisen musiikin soidessa muistuu mieleen Joulun sanoma ja herkistää mielen...yöllinen, luminen hautausmaa tuhansien kynttilöiden tuikkiessa on myös satumainen ilmestys ja lapsillekin elämys, joka toivottavasti jää mieleen.

Ennen Joulua tapahtui kotonamme keittiössä mullistuksia, kun kaapinovet vaihtuivat ja haavelemani korkeakiiltoiset valkoiset (yllätys) hankittiin Rita-keittiöstä. Nyt vielä kun keksisi vetimet ja tasot? Ehdotuksia saa antaa! Jotenkin mustat pelkistetyt vetimet kiehtoo, tasot valkoisiksi tai mustaksi, harmaaksi taitaitaitai...


Työhuoneesta tuotiin vanha sohva ruokapöydän kalusteeksi ja valkoiset pellavatyynyt ovat ensipainos/prototyypit BY PIA´S uutuuksista...


Joululahjojen määrä oli hillitty, sillä isot poikamme eivät enää esitä juuri toiveita. Aikuisten kesken emme enää lahjoja osta, se on suuri helpotus! Joulu on meillä jo aika rauhaisaa aikaa, toisin kuin pikkulapsiperheissä...joissa joulun odotus ja jännitys alkaa jo ensimmäisen kalenteriluukun auettua!

Rauhaisaa Joulunaikaa Teille kaikille lukijoilleni ja kiitos kaikista ihanista kommenteistanne! Terkkusin, PIA

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ihania joulutunnelmia kuvissasi :)

Ainosofia kirjoitti...

Kiitos kauniista kuvistasi Pia,

Joulua alkaa olla kohta vietetty...
Mukavaa Tapania sinne <3

BY PIA`S kirjoitti...

Heippa Naiset!
Ja kiitos teillekin...kohta myös alkaa Uusi Vuosi meillä kaikilla! Terkuin, PIA