www.bypias.com

www.bypias.com

1. joulukuuta 2012

WOOL&LINEN-PERFECT MATCH!


Tämä neuletunika Phantom, jossa oli osa alpakkaa myytiin hetkessä verkkokaupasta loppuun! Pakkanen paukkuu mutta pellava toimii lämmikkeenä, luonnonmateriaali kun on...kerrottakoon teille, jotka ette ole vielä päässeet "hypistelemään" BY PIA´S pellavavaatteita että mallistoni pellavakangas on paksua ja tiivistä pellavaa, ei sellaista ohutta "kesäpellavaa" kuten vaateteollisuus yleensä käyttää!
Kivasti on myös etelän lämpöön pian "pääsevät" löytäneet tiensä verkkokauppaani ja tilanneet matkaan mukaan mekkoja, tunikoita ja pellavahousuja. Pellavahan on lämpöäsäätelevä, kylmällä lämmin mutta kuumalla viileä!Kovasti jo etukäteen kysytyt BECKSÖNDERGAARDin tähtihuivit ovat jo matkalla Tanskasta ja odotan niitä ensi viikoksi, päivitän heti verkkokauppaan niin pääsette tilaamaan! Päivitin pellavahousuja lisää verkkokauppaan, joita kuvissa Malli-Johannalla päällä. Housut muuntuvat rennosta gargo-tyylistä aika chic-kun laitat ne korkosaappaiden kanssa kanssa ja nostat hiukan lahkeet ylös. Housujen kanssa tähän vuodenaikaan sopii maiharit täydellisesti, ne ovat suurta huutoa Ruotsissa tällä hetkellä...Ja sitten kesällä...aah! Housujen lahkeiden nyörit ovat osittain kuminauhaa, jotta lahje pysyy hyvin halutussa "asennossa". Housuissa reilu mitoitus ja valmistamme tietysti kaikkia kokoja! Mallilla jalassa LATTE-värisenä...Tunnelmia Espoon BY PIA´S Showroomista ja putiikki samassa osoitteessa palvelee hieman hajanaisesti näiden Joulumarkkina-reissujen takia! Kannattaa tiedustella etukäteen aukioloaikoja, varsinkin jos tulet pidemmältä...voit vaikka soittaa!Lisää villaponchoja päivtetty myös verkkokauppaan! Terkkusin, PIA

3 kommenttia:

Susanna Koo kirjoitti...

Jipii, ole niin ilonen, että ehdin saada oman lämmikkeen tilattua:D
Seuraavat haaveet onkin jo caloubootsit, maitsemasi pellavahousut ja ihanuus mekko ja ja.. lista jatkuu vaan. Myös home- sarjaan olsi ihana saada ostettua lisää täydennystä meidän kotiin. Mustat tyynynpäälliset hörpelöllä on niiiin ihanat! Ihanaa viikonlopun jatkoa:)

Marja-Liisa kirjoitti...

Kirjoitatte jatkuvasti, että pellava on talvella lämmin. Pellavakuitu on huono lämmineriste eikä siis lämmitä! Tästä löytyy paljon tietoa myös netistä. On tärkeää antaa oikeaa tietoa etteivät lukijat palelluta itseään talvipakkasissa. Pellavan päälle pitää laittaa talvella lämmintä, mm. villaa, jos aikoo tareta. Kesälämpimällä pellava on kyllä ihana, hengittävä materiaali. Mutta siis paksunakaan kankaana pellavavaatteet eivät ole lämpimiä.

BY PIA`S kirjoitti...

Hei Naiset!
Kiitos, ihana kuulla ja nähdä teitä naisia jotka olette tyytyväisiä BY PIA´S hankintoihinne, se on suuri ilo minulle! Tänään paukkui pakkanen ja BY PIA´S oli edustamassa Hämmenlinnassa ihanalla kartanopuodilla, jossa vieraili BY PIA´S pellavahousuihin ja asusteisiin sonnustautuneita tyylinaisia! Marja-Liisa; eihän mikään pelkkä kangasvaate lämmitä pakkasella, olenkin halunnut oikoa monien käsityksiä siitä että esim. pellavahousujani voi käyttää tähänkin vuodenaikaan eikä vain kesällä. Ketjuvaateliikkeiden valmistamat ohuesta pellavasta tehdyt vaatteet ovat toki vain kesävaatteiksi sopivia.
Monet tyytyväiset asiakkaani pyysivät minua korostamaan juuri tuota näkökulmaa, jotta muutkin saavat käsityksen pellavan laadusta jos eivät pääse luonnossa kokeilemaan. T. PIA