www.bypias.com

www.bypias.com

12. joulukuuta 2012

RED POWER!


Jouluinen Helsinki tarjosi maanantaina jännitystä, kun Ullanlinnan katolta putoilevat jääkimpaleet olivat sulkeneet kokonaisia jalankulkuteitä ja hetkittäin lumisessa sohjossa sai kävellä ratikkakiskoilla. Mutta iloisessa naisporukassa päivä meni rattoisasti pujahdellen sisään ihaniin puoteihin ja lounas aidossa ranskalaiskahvilassa sai meidät tuntemaan olomme kuin ulkomailla (ellei lumisohjoa lasketa). Innostuimme shoppailemaan ja kahvittelemaan MOKO Marketissa, jonka Joulu-esillepano oli ihanan erilainen.



Joulu on jo ovella...ja Verkkokaupan postitukset tiivistyvät loppuviikkoon, jotta saisimme mahdollisimman paljon BY PIA´S Pellavaihanuuksia matkaan ja Jouluksi perille.
Puodin rekistä löytyy enää muutama punainen Pellavatunika, mekko ja yksi liivijakku...laitan ne nyt Verkkokauppaan ALEEN -20%! Kyseessä on hajakoot ja muita kokoja emme enää voi valmistaa sillä punainen pellava on loppu!



Viikonlopuksi matkaamme Hollantiin, olemme jo perinteisesti käyneet Keski-Euroopan Joulutunnelmaa aistimassa tuon aattoa edeltävänä viikonloppuna. Matka irroittaa ihanasti arjesta ja trendien "haisteluun" tarvitsen inspiraatiota ulkomailta. Periaatteenani on kieltäytyä Joulun alla menemästä isoihin marketteihin tai kauppakeskuksiin, ostan lahjat pikku-liikkeistä tai Verkkokaupoista. Haluan näin tukea Suomalaisten pienten yritysten toimintaa ja säilyttää rauhallinen Joulumieli ilman stressaavaa tungosta kassajonoissa ja parkkihalleissa...



Tänään saapui iso kuorma huiveja ja niitä lajitellaan paketteihin kovaa vauhtia! Vaatteita ompelimosta tulee huomenna myös hurja määrä...jännään, sillä siellä mukana ensimmäiset koe-erät uutuus-tunikasta sekä graffitin harmaat pellavavaatteet!




Punainen Liivijakku-ihanuus, kokoa L ja yksi ainut kaunokainen jäljellä...




Näitä lyhyitä perustunikoita enää jäljellä 2 kpl M ja L...



Punainen pellavakukka rintaan on kuin Joulutähti...
 


Terkuin, PIA

Ei kommentteja: