www.bypias.com

www.bypias.com

22. toukokuuta 2010

Jo joutui armas aika...

Tuhannet kiitokset kaikille ihanille emännille, neitokaisille ja muutamalle rohkealle isännälle taannoisista Helatorstain markkinoista! Ilma suosi kadulla puotini edessä parveilevia kirppari-kävijöitä ja iloinen puheensorina "aarteidenmetsästäjien" keskuudessa täytti pienen puodin.
Seuraavat Sisustusmarkkinat pidämme heti syksyllä, ajankohta selvinee loppukesästä! Markkinajännityksen lauettua poden pientä kevätflunssaa, pää pökkelönä ja ontelot tukossa mennään sitten taas eteenpäin! Uutuustuotteita on tulossa nettikauppaan paljon, jahka huomenaamulla saan kuvausfiiliksen päälle. ALE -50% on luvassa, olen jo aloittanut ale-tuotteiden päivittämisen nettikauppaan. Lisää tulossa päivittäin, siis oivaan kirpparihintaan!

Pidätkö kuvien tyylistä? ME LIKE! Ranskalaisromantiikan lisäksi tykkään kovasti selkeästä ja klassisemmasta ruotsalais-tanskalaisesta tyylistä, ripauksella industrial-lookkia! Kuulostiko hyvältä...Puotiini tupsahti erä Ruotsalaisen THG:n tyylikkäitä ja ylellisiä tuotteita, ihania mökeille, terassille ja sopivat hyvin ihan moderniinkin kotiin. Lyhtyjä, naulakoita, hurricaaneja, teollisuuskupu-valaisimia ja köyhäinhopeavaaseja! Nämä sisustuskuvat ovat Porvoosta THG-myymälästä, ystävieni Sadun ja Pian puodista, joka sijaitsee ihan Vanhan kirkon vieressä kulmahuoneistossa. Käykää kurkkaamassa!

Tämä naulakko ja lyhdyt myynnissä Sisustajantaivaassa, hinnat ja kuvat tulossa nettikaupan sivuille...
Mikä työhuone, taivaallinen...

Kuvan tuotteet THG-mallistosta, osa myynnissä myös Sisustajantaivaassa...

Sitten kukkaloistoa kotipihalta, orvokit voivat HYVIN!

Mikä kukkaketo!

Ainutlaatuinen aika vuodesta, on aika kukkien...

Kuvakulma eteisestä makkariin, sain vihdoin toivomani matot Nyblom o kollenilta Ruotsista! Niitä ei taaskaan riittänyt tarpeeksi, loppui nettikaupasta muutamassa tunnissa tämä kuosi. Tilauksen olin tehnyt jo tammikuussa, kuvitelkaa...Muutama harmaa-valkoinen eri kuosillinen jäljellä, laitanpa äkkiä nettikauppaan! Ihanat kesämatot, kestävät konepesun loistavasti!

Jo joutui armas aika...ensi viikolla on lasten kevätjuhla! Niin liikuttava on tuo lasten kirkasääninen kuoro, että niiskutukseltaan ei meinaa isojenkaan lasten äiti selvitä Suvivirren loppuun. Oikein kaunista kesänalkua kaikkiin koteihin teille toivotan...

Vielä Tuomen ja kirsikkapuiden kukkimista ihailen, niitä riittää ihan kotimme pihapiirissä! Sitten kukkivien puiden Sireenien juhlaa odotan, niiden tuoksua ja runsautta...LOVE, PIA


Ei kommentteja: