www.bypias.com

www.bypias.com

9. toukokuuta 2010

Rompetta ja markkinoita!

Kaikki LÄMPIMÄSTI Tervetuloa Sisustajantaivaan perinteisille SISUSTUS-KIRPPIS, KUKKA-KEVÄTMARKKINOILLE helatorstaina 13.5. klo 11-16 Espoon puotiin, Os. Saarnimäenkuja 6 A. Kyltitykset ohjaavat Espoon keskustasta perille ja autopaikkoja löytyy runsaasti. Varovaisen ennustuksen mukaan aurinkoa on luvassa! Viime päivien harmaus on antanut vaikutteensa seuraaville kuville... Paljon tuotteita -50% jotka myydään nettikaupassa markkinoiden jälkeen saman alennuksen kera! Monet tuotteet ovat yksittäiskappaleita tai hyllyn viimeisiä, voit varata myös etukäteen tekemällä tilauksen nettikauppaan, jolloin varmistat tuotteen saannin. Muista valita NOUTO toimitustavaksi, sekä maksutavaksi tilisiirto ja maksaa voi sitten markkinoilla.

Näistä kuvissa löytyy markkinoille myyntiin tulevaa kirpparitavaraa kaupantädin kätköistä, onneksi meillä ei ole Suomen Dr. Phiiliä sillä luulen että mieheni ilmoittaisi minut sinne tavarahamstraaja-ongelmaisten käsittelyyn, (hih)!

Markkinoilla voit maksaa ostoksesi pankki, Visa-electron ja luottokorteilla. Kirpparitavarat käteisellä!

Vaaleaa unelmaa-blogin Riikan kirpparipaku on pullollaan LÖYTÖJÄ! Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, ensimmäiset paikalle saapuvat ehtivät varmistaa hyvät asemansa. Mutta tavaraa on todella runsaasti! Kristallikruunuja, astioita, tilbehööriä, tekstiilejä, antiikkikalusteita valkoiseen makuun.

Myös Ranskalaista maalaisunelmaa-antiikiesineet ovat matkalla puotiini ja ehtivät hyvin markkinoille. Jeanne D´arc Living kuorma on juuri saapunut ja osa tuotteista ei vielä näy nettikauppani sivuilla.


Huomenna menen lähiviljelijän puutarhalle valitsemaan ihania erikoislajike-Pelargoneja sekä muita kesäkukkia. Kaikki kukat maalaisromanttiseen makuun! Luvassa alkuviikosta vielä värikkäitä, aurinkoisia kuvia! Nähdään markkinoilla! Terkuin, PIA2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Heips Pia,
jep nyt on kirppis51sen omat pöydät tyhjennetty ja paku jo pursuaa.Vielä kaivelen näitä "kotikätköjä",niin eiköhän me hyvät markkinat saada aikaiseksi:)!Poudan Pekkakin lupasi aikas mukavia ilmoja,hienoo...

Piitu kirjoitti...

Mun pitäs tulla pistäytymään :) jos uskaltaa noiden kahden vipeltäjän kanssa lähteä :))