www.bypias.com

www.bypias.com

23. toukokuuta 2010

Talo Eedenissä...

Minun täytyi jakaa teidän kanssanne tämä valkoisena kukkivien puiden lumo! Tämä näky kohtaa heti kotipihaltamme...

Ihana, kotoinen pesämme täällä Espoon, Järvenperän Eedenissä on myynnissä! Vain 3,5 vuotta nuori, 145m2 puutalo etsii uutta perhettä idyllinsä suojiin.


Pieni pihamaamme, jossa olemme selkä väärällään ahkeroineet alkaa kukoistaa ja hieman haikeana olemme siirtyneet ajatuksissamme uuden rakennusprojektin myötä uusiin haasteisiin.
Vierivä kivi ei sammaloidu, niinkö se menee...

Muutto isojen poikiemme koulujen läheisyyteen sekä nettikaupan kasvun aiheuttama varastointi-ongelma antoi sysäyksen muutokseen ja tontti löytyikin ystävän välityksellä.

Täällä Järvenperässä on luonto kauneinta Espoota! Järvet, vanhat kookaat arvopuut, Kartano puistoineen sekä lukuisat omena, kirsikka, luumupuut ja sireenit kielivät vanhasta Kuninkaantien alueen arvokkuudesta.

Itse emme toki ole taloa rakentaneet vaan ammattilaisten voimin Avaimet-käteen meiningillä!
Seuraava talomme tulee myös samalla periaatteella, haluan keskittää kaikki voimavarat sisustusmateriaalien suunnitteluun. Yllätys?

Oi mikä aamupäivä-aurinko kylpee pihalla!


Talomme myyntiä hoitaa aHousing LKV, Riku Roihu 040-5899206. riku.roihu@ahousing.fi.
Tervetuloa näytöille!
T. Isäntäväki


3 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Moikka,
oikeassa olit kuvat ovat paljon parempia kuin edelliset:)!
Kyllä on kaunista!!!

Tuija kirjoitti...

Pia, aivan ihania kuvia...kyllä kevät on ihanaa aikaa.
Kaunis on kotisi.

Terv,Tuija

Pia kirjoitti...

Kiitos kauniista sanoista! Meinaa leuka loksahtaa kyllä joka kävelylenkillä, kun vanhat omena-ja kirsikkapuut kukkivat aivan täynnä valkoista kukkaa! En ole aiempina vuosina huomannut näin runsasta kukintaa...kyllä kevät on ihanaa ja kohta kesä koittaa! Ihanaa kesää teillekin Tuija ja Riikka ja kiitos kaikesta kannustuksesta!