www.bypias.com

www.bypias.com

14. helmikuuta 2011

Aurinkoista Maanantaita...

Sekä ihanaa YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!


Auringon kylpiessä olohuoneessamme on kaupantäti viettämässä leppoisaa "etäpäivää" valokuvaten uutuuksia, joita puotiini viikoittain tulvinut. Hieman laiskasti olen alkuvuonna jaksanut päivittää nettikauppaan uusia ihanuuksia, syytellen puuttuvaa päivänvaloa mutta eiköhän tässä päästä jo vauhtiin! 


Pakko oli jo pysähtyä aamutuimaan kolkuttelemaan lähikukkakaupan ovea valkoisten helmihyasinttien toivossa kuvausrekvisiitaksi! Ikikukka-helmihyasintit ovat matkalla Suomeen ja täytyy sanoa, että niitä on varattu ja tiedusteltu PALJON! Puodistani noutajille tiedoksi, että laitan kukkakuorman saavuttua etusivulle ilmoituksen niin sitten voitte kipin kapin noutaa kaunottaret ruukkuihin ja asetelmiin!


Näitä harmaita uurnia puodissani vielä pari kpl! On minun lempi-uurnani, valurautaa ja kestää ulkona kesät talvet...


Laskiaispullaa ja teetä, villasukat ja netti! Etätyö ei sopisi minulle, vaikeuksia keskittyä olennaiseen ja eksyn vähän väliä ihaniin Sisustusblogeihin sekä Huutikseen surffailemaan. Finnmatkojen sivuillekin löysin tieni ihastelemaan turkoosinväristä merta ja varasin loppukevääksi perheellemme matkan Turkkiin Pasha Bay:hin! Onko kukaan teistä käynyt, olisi kiva kuulla...?


Olkkarissamme uusi löytöni Huutiksesta, rottinkituoli hinta 2,50,-. Taannoin kyselin vinkkejä nojatuoli-"ongelmaani", kiitos kaikille teille kivoista kommenteista! Perheemme miesväki on ottanut uuden kalusteen pitkin hampain vastaan mutta onneksi siinä on suht mukava löhöillä. Myöhemmin voisi maalata valkoiseksikin, eikö vain?


Taivaallisen epätäydellinen kynttilänjalka PB Homelta, love the colour! Päivitän nettikaupan sivuille myyntiin...


Tällä viikolla tulossa ainakin kaksi kuormaa, toinen Lisbeth Dahlilta! Odotan innolla kaikkea ihanaa naisellista bling, blingiä...vaikkakin puoti on jo uudesta järjestyksestä huolimatta TÄYNNÄ!


Täynnä on myös työhuoneeni hyllyköt, tykkään kovasti Ikean Hemnes-kaappisarjoista! Tässä kaksi avokaappia vierekkäin valkoisena mutta ihania värejäkin löytyy sekä vitriinikaappeja...

Aurinkoista viikkoa teille kaikille Blogiystäville!

Terkuin, PIA

7 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ihanaa ystävänpäivää sinulle myös Pia...MINÄ tulen tällä viikolla käymään...;)vihdoinkin...

BY PIA`S kirjoitti...

KIITOS SAMOIN TUIJA!
Mahtavia kuvia puutarhastasi Riitan kirjassa!!!! Ihanaa, että tulee kevät ja kesä jälleen...yritän unohtaa kauhean pakkasen,-)Kello on tallessa, ei hätää!

Terkuin, PIA

päivi kirjoitti...

Ihastuttavia kuvia jälleen Pia!
ihanaa ystävänpäivän
iltaa sinulle<3

halit
Päivi

ps.
feikkililjoja odotellessa!

Liisa kirjoitti...

Moikka Pia!
Hyvää Ystävänpäivää viime tingassa vielä Sinullekin!
Ihania juttuja taas...mä täällä taas kuolailen ja surkuilen, kun en itse pääse paikan päälle ihania uutuuksia hiplailemaan ja ostelemaan ;(
Mutta kohta pääsen ihailemaan uutta JDL-magazineani, eikös vain.. :)
Kivaa alkanutta viikkoa!
Liisa Saksasta

Liisa kirjoitti...

Ainiin, vielä piti sanomani, että 2,50€ korituoli on hurmaava :)

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Ihanaa ystävänpäivän iltaa sinulle♥
-Hanne-

BY PIA`S kirjoitti...

Heippa Ihanaiset!

Kiitos kommenteistanne! Ja mahtava Helmihyasinttikuorma Oliviipuineen saapui tänään...Lisbeth Dahlit jne...VÅGAn korut! OH NO, puotini hukkuu tilpehööriin! Kiitos Maarit käynnistäsi puodillani, ihanat harmaat rillit sait ja oli mieltä lämmittävää kuulla kannustuksesi! Kyllä tämä kaupantätin puuhastelu on joskus hieman "yksinäistä" ja vastoinkäymistenkin kohdatessa uskottava itseensä. Mutta kyllä teitä ihania kannustajia riittää, kiitos siitä!
On kyllä mahtavaa saada ja antaa positiivisia tunnustuksia muille ihmisille, sitä me kaikki tarvitsemme! Terkuin, PIA