www.bypias.com

www.bypias.com

13. helmikuuta 2011

Kevään KARKKIVÄREJÄ!

CANDY COLORS!


Puodissa vallitsee varsin keväinen tunnelma! Rustiikin rinnalle on saapunut vaaleanpunaista sekä muita pirteitä/hempeitä värejä!


Ihanat JDL:n kipsikranssit on upeat esim. vanhan kaapin ovissa!


 Messuilta "tarttui haaviin" mahtava uutuus Ruotsissakin! Mielettömän upeat silmälasit lukulasi-vahvuuksilla ja mitkä värit sekä malli!!! Olen aivan tohkeissani, pitkästä aikaa jotain uutta ja erikoista...


Lasit ovat laadukkaat, vahvuudet löytyvät +1,0-+1,5-+2,0-+2,5-+3. Siis meille "ikänäkö" daameille ihanat lasit kevään ja kesän lookkiin!


Malli sopii joka kasvoon ja on hieman kookkaammat sangat (kuten trendiin kuuluu). Kuvittele nämäkin vaaleansiniset kesällä valkoisen tunikan ja farkkujen kaveriksi!


Hinta on edullinen 39,- ja sopii meille vaihtelunhaluisille! Itselläni näkö n. +2,5 ja näen oikein hyvin näillä laseilla 2 vahvuudella, hajataittoa minulta löytyy mutta silti pystyn pitämään koko päivän "karkkilasejani"!


Puuterinväriset beigen faneille/ blondeille! Nämä lasit vietiin messuilla "käsistä" sellainen kuhina oli osastolla kun naiset ihastuksissaan sovittelivat.


Puuteriroosa, tämän kesän väri! Eikö olekin kuin karkki? Röyhelöisiä huiveja tulossa myös näissä sävyissä...

Keväisin terkuin, PIA

Ei kommentteja: