www.bypias.com

www.bypias.com

23. helmikuuta 2011

Hempeää hiihtolomaa...

BÄÄ!!


 Mini-hiihtolomani on sujunut mahtavissa merkeissä... kotosalla perheen kanssa! Ihanan kiireetöntä olemisen keveyttä,-) Valkoinen LAMMAS on ihastuttavan söpö, olin tilannut ihanalta-Essiltä aidon kotimaisen vetolelun pikkutytölle lahjaksi. Ja tuo karitsa kun odotti paketoimista puotini pöydällä, olisi sille löytynyt monta haluajaa! Nyt LAMMAS on tullut Sisustajantaivas valikoimiin myyntiin ja Essi rakkaudella sitten valmistaa niitä tilausten mukaan. Hinta 55,-.Ja sitten AITO nappinenämme! Voiko tuota katsetta vastustaa ruokapöydän ääressä...?


Keittiön seinällä kaappi, joka ihmekumma on välttänyt valkoisen maalin jo vuosia...Tyynyt METRO päivitetään nettikauppaan kohtapuolin, hinta 18,-.


Makuuhuoneemme jättisuuri valkoinen, Virkattu Pitsipeitto on levitetty kuvausten ajaksi sängylle! Valmistelen tässä lähiaikoina uutta BLOGIKIRPPIS-rykäystä josta laitan pian ajoissa infoa, jotta kaikki ehtivät osallistua. Pitsipeitto on tulossa myyntiin kirppikselle!


Rautakruunut saapuivat juuri, hinta 18,-. Mukana kiinni oleva ruukku, joka sopiva pienelle kasville tei pöytäkynttilälle!

Helmihyasintit ovat loppumassa! Uskomatonta, että reilussa viikossa myyty n. 200 kpl näitä ihania ikikukkia!


Ovat kuulemma valmistajaltakin loppuneet, eli se siitä! Oliivipuita sain satsin lisää, niitä tulossa maaliskuun alkuun...


Terriinikokoelmaani, silmiä hivelevän valkoista!


Pyöreät samettityynyt sohvaltamme ovat harkinnassa kirpparille, katsotaan sitten fiilistä!


Oikein ihanaa hiihtoloma-viikkoa teille kaikille! Terkuin, PIA

3 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Mä en kestä!!! Oon tollasta jättikokoista pitsipeittoa haaveillut ja etsiskellyt niiiin pitkään!!! Pitää yrittää olla nopea, kun laitat ihanuuden myyntiin... jos hinta sopii kukkarolle siis, hih ;)

Tuo koiran katse näyttää jotenkin niin tutulta.."sääli minua, en ole ehkä vuoteen saanut mitään syötävää, eikä kukaan rakasta minua, ota minut omaksesi..." joo joo, niinpä niin...

Ihana toi vetolammas, niin suloinen! Oma pieni tyttöni vetelee juuri puista vihreää vetokrokotiiliaan perässään pitkin parketteja ja herättää kolinalla varmaan koko tienoon!

Mukavaa loppuviikkoa Pia, näistä sun bloggauksista tulee aina niin hyvä mieli!

Lovviisa kirjoitti...

No voi kun ihanaisia kuvia...mukava tunnelma...tykkään kovasti. Napsautan itteni lukijaksi, lämpimin terveisin kammarin Lovviisa:)

Pia kirjoitti...

Hei Tytöt!
Ja kiitos kommenteistanne...kävin tänään mielettömässä Valkoisessa Kodissa! Otin kuvia ja toivon saavani julkaista ne vielä viikonlopun aikana! Huh, mikään ei voita kiiltävänä hohtavien valkoisten lautalattioiden hurmosta!

Terkuin, PIA