www.bypias.com

www.bypias.com

25. elokuuta 2011

Kodin SYYSTUUNAUSTA, vaihe 1...


Bistro-tyyli, mikälie...?


Inspiroituneena kesämökkimme mustavalkoisesta lookista, halusin muuttaa kotimme rustiikkista ja pehmeää värimaailmaa hieman raikkaammaksi ja selkeämmäksi. Noh, kompromisseillä pakko mennä eteenpäin...isäntä ei halua luopua puunväristä helpolla ja kunnioitettakoon hänen näkemyksiään, huoh!


Kristallikruunu muuttui kupulampuksi ja ruokaryhmän maalaus puolivälissä, liitutaulukin oli saatava seinälle. Ruokaryhmän alle sopisi mustavalkoraidallinen matto, eikö? Bistro-tyyli on minun ja Vaaleaa Unelmaa-Riikan keksintö tälle näkemyksellemme, hieman vaikea ehkä ymmärtää...


Ektorppeihin olen hieman kyllästynyt tällä hetkellä ja valkoiset päälliset on aina varjeltava tahroilta jollain torkkupeitoilla jne. Kokeillaan tätä mustaa nyt sitten, hieman liian kova ehkäpä...Sohvapöytä on kiva mutta haluaisin pyöreän, kauniilla jaloilla?


Tykkään kyllä oikeasti myös tästä talonpoikaisen puun väristä ja näin sitten välttyivät vielä toistaiseksi valkoiselta pensseliltä...


Ruokapöytä on vielä maalaamatta, ehdotuksina löytyy; jalat valkoiset ja runko mutta pöytälevy hiilenmusta? Tai sitten kokonaan valkoinen??? Keittiön tasot ovat ruskeat ja niitä ei nyt tähän hätään voi vaihtaa, katossamme on myös tummanruskea hirsipalkki.


Oikeasti haaveilen valkoisesta lattiasta, silloin kaikki näyttäisi NIIN erilaiselta mutta...


Katsotaan miksikä tämä tästä vielä muotoutuu? Täytyy vielä tuumailla lisää ja hyviä ideoita Teiltä muilta otan ilolla vastaan!!! Pointtina on nyt ne rajoitteet, ettei lattioita tai seiniä voi muuttaa ja huonekalutkin pitäisi pysyä aika samana...HELP ME!

Terkuin, PIA

5 kommenttia:

Så Vitt Jag Vet kirjoitti...

Ymmärän täysin pulmasi... Nytt jos meillle laitettaisi uusi lattia niin tulisi ehdottomasi valkoiseksi...
Meillä kun kolme vuotta sitten laitettin tummaksi.. Miten tyyli voi muuttua...
Sinullahan on niin ihana koti !

Irmastiina kirjoitti...

Muutokset piristävät kummasti mieltä.... kaunista on...☺

Pia kirjoitti...

Heippa!

Kiitoksia! Mitä tälle vaihtelunhalulle on tehtävissä??? Joku lääke kenties,-)

Terkuin, PIA

Liisa kirjoitti...

Hih...meillä naisilla nyt vaan on OIKEUS muuttaa miltämme...usein!
Itse en ehkä haluaisi valkoisia lattioita...ihan jo siivoussyistä, heh ;)
Kun oot maalannut loputkin ruokailuryhmän tuolit, niin katso sitten miltä tuntuu pöydän maalaus... Voisi sopia hyvin, jos maalaisit vain rungon ja jalat...
Onneksi noi Ikean sohvat on niin helposti muunneltavissa :) Harmi ettei Tomelilloja enää ole saatavilla...
kaikenkaikkiaan teillä on aivan ihana koti! Tykkään kovasti, mutta senhän jo tiedätkin :)
Halauksin Liisa

Pia kirjoitti...

Heippa!
Liisa; olinkin jo hieman miettinyt miltä näyttäisi jos pöydän runko jalkoineen olisi valkoiset ja pöytälevyn jättäisi vahatuksi? Kohta taas pihalle spreijaamaan tuoleja...muuten edelliseen postaukseen, niin kyllä tuo pehmeä maitokahvinen ruskea tukka olisi sullekin kiva!

Terkkusin, PIA