www.bypias.com

www.bypias.com

29. elokuuta 2011

Tunikamallisto AUTUMN 2011 / Harmaa

BLACK, WHITE, GREY


Saimme räpsittyä mahtavan määrän kuvia Vaaleaa Unelmaa-Riikan kotona Siuntiossa sateisen harmaasta säästä huolimatta. Aloitimme työn touhut innoissamme Riikan uudesti stailatussa interiöörissä. Kuten monet teistä Vaaleaa Unelmaa-blogia seuranneista huomaatte on tyyli muuttunut runsaasta ja romanttisesta avaraksi ja raikkaaksi. Tykkään kovasti!!! Mutta hieman huolestuneena seurailen kuinka toinen toistaan ihanampi antiikkikaluste on saanut lähteä uusiin koteihin kirppismarkkinoillamme. No, Riikan tuntien voi olla että pian on uudet valkoiseksi tuunatut kustavilaiset antiikit taas tehneet COME BACKin!


Kuvausten alussa pitää hieman "pöyhiä" paikkoja, että pääsee vauhtiin!


Kaupantäti toimii taas Pellavatunika-mallina, sillä maailma on liian täynnä hoikkia ja täydellisen kauniita (nuoria) vaatemalleja. Tällainen "hukkapätkä" 155cm ja koko 40 on siis ideaali mallinmitoissaan (painoa ei sitten mainitakaan,-). Päälläni harmaa Pellavatunika, hinta 49,-. Tunikoita saa tilata Sisustajantaivas.fi nettikaupasta tai tulla sovittamaan Espoon Puodille.


Taivaallisen valkoista, aah!


Pienet kissanpennut ovat Riikan Nana-emon uusimmat vauvat, kynnet kuin neulaset ja mahdottomia ikuistaa kuvaan!


Harmaa tunika on kivan rouheaa ja hieman paksumpaa pellavaa! Kuvassa kerran pesty ja silittämättä...

Kivat yhdistellä kerrospuketumiseen, huiveihin ja saappaisiin...Valkoiset puukengät ovat Calout, myynnissä Sisustajantaivaassa 105,-. Lisbeth Dahlin sateenvarjo 24,-.


Sopisiko R-niinkuin Riikka seinälle...? Kirjain 55,- JDL, Sisustajantaivaasta.


Tässä kevyttä alkufiilistelyä, lisää ihania kuvia tulossa joka päivä! Nyt tiiviin kuvauspäivän päätteeksi unta zzzzz...Terkuin, PIA

9 kommenttia:

Ainosofia kirjoitti...

Tosi kivoja kuvia.

Kiitos kaupantätille ja Riikalle <3

t. toinen hukkapätkä :D

Maarit kirjoitti...

Aivan upeita kuvia. Kyllä niitä on aina niin ihana katsella. Tuo harmaa tunikakin oli niin ihana. Kauniita olitte molemmat. Aurinkoa päiväänne, sateesta huolimatta.
Maarit

Tuire kirjoitti...

Upea koti! Valoa riittää harmaasta päivästä huolimatta. Itselleni haalin silti lisää antiikkia. :)
Näytät tosi hyvältä tunikassa!

Tuija kirjoitti...

No naiset, kyllä siellä ollaankin nie sirpakkana, että..kauniit tunikat, pitäsköhän munkin ostaa, kun olen myös tälläinen hukkapätkä ja koko 42! KÄÄK..
Riikan luona on niin kaunista ja hänen talonsa on aivan ihana.Hänellä on kyllä silmää kauneudelle ja uskallusta myös toteuttaa ne.

Tuija kirjoitti...

Piti kirjoittaa, että NIIN sirpakkana,mutta sormet ei toimi.

Irmastiina kirjoitti...

Upea koti ja upea kuvat tunikoista...☺

Sirkka kirjoitti...

Upeaa nähdä valloittavaa valkoista aina onnistutte yllättämään iloisesti!
Hienot kuvat,
terveiset meiltä!D

Pia kirjoitti...

Heippa!

Kiitos, kiitos kannustuksesta kodinhengettärille!! Lissää ihaania kuvia tulossa...

Terkuin, PIA

Liisa kirjoitti...

Heippa!
Voih, onpa tosiaan Riikan koti kokenut muodon muutoksen! Hvältä näyttää kyllä.. ja varmasti ovat antiikit päässeet hyviin koteihin, onnellisille uusille omistajille... Mutta silti minäkin täällä mietin, että miten se (Riikka) on raaskinut luopua kaikista niistä vanhoista aarteista!?
Harmaa tunika taitaa olla uusi suosikkini, saisinkohan nyt vihdoin aikaiseksi sen itselleni ostaa...
Ja by the way, SINÄ olet Pia täydellinen malli noille ihanille tunikoillesi! Näitä teidän kuvaussessioita on ihana lukea! (lukaisin juuri myös tuoreemmat postaukset).
Ihanaa alkavaa syyskuista viikkoa!