www.bypias.com

www.bypias.com

20. elokuuta 2011

Viikonlopputerkkuja!

Koti ja pää on myllerryksessä...taas ja aina vaan! Reksi-hauvakin kummastelee tilannetta?


Huomenna alkaa ruokaryhmämme valkaisu ja musta tekee hiljalleen tuloaan...mutta katsotaan sopiiko? Äh, en tiedä ajatus pätkii,-) Haluaisin muuttaa kotimme pehmeän romanttista yleisilmettä enemmän Bistro-tyyliseksi, liitutauluseinää jonnekin jne. Kookas kupulamppu odottaa kristallikruunun tilalle ruokapöydän päälle, muutosta vaikeuttaa kyllä se kriteeri ettei juurikaan kalusteita voi vaihtaa...kuin korkeintaan huoneista toiseen. Ja toisaalta se tekeekin hommasta kivan haastavan! Katsotaan mitä huominen tuo tullessaan?


Päässä pyörii paljon ideoita-liikaakin?? Pian on taas paljon näytettävää teille, kuvauspäiviä sovittu. Yritän jatkossakin käydä tuttujen ihanissa kodeissa ja taltioida taivaallisia tunnelmia teille jaettavaksi! Tunikoiden uudet syysmallistot alkavat valmistua ja olen niin innoissani niiden suosiosta-syksyn väreinä tulee olemaan CACAO, KANERVALIILA, HARMAA ja MYYRÄ! Tunikoiden hinnat ovat heilahdelleet kuin maailman pörssikurssit, jouduin nostamaan niiden hintaa ompelijan vaihduttua ja pellavan hinnan nousun takia. Mutta saamme hinnan vakautettua pian taas ostajaystävälliselle tasolle. Olen päättänyt jälleen olla jatkossakin linssilude-tunikamallina, koittakaa kestää! Ihmiset ovat tykänneet että pieni, pyöreä kaupantäti itse poseeraa kuvissa? Stailaamme Vaaleaa Unelmaa-Riikan kanssa Sisustajantaivaan syksyn muotikuvat, odotan innolla moista hauskuutta ja mietimme juuri kuvauspaikkoja, rekvisiittaa...kuvissa saattaa vilahdella kissanpentuja, mahtavia aitoja villamattoja, taljoja.

Mahtavaa viikonloppua! Terkuin, PIA

4 kommenttia:

Linda kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua sinnekin :) Syksy saa sisustusinnon kasvamaan sisätiloissa! Jännä nähdä millaista tulee... ;)

Tupuna kirjoitti...

Odottelen innolla, mitä uutta tulee:)

Mukavaa viikonloppua!

Tuula

Sirkka kirjoitti...

Reksi-hauvankin pää keinuen tietää ja mitä tulemmas tulee hyvää tottakai! Ihana kuva!
ja niitä pieniä kisskisspentuja taljoilla ootellaan..

Pia kirjoitti...

Heippa Naiset!
Kiitos kommenteistanne, kyllä syksyinen tunnelma tosiaan kääntää katseet taas sisätiloihin ja kynttilöitäkin ihana poltella terassilla lyhdyissä jne. Touhuttu on ja maalattu, toivottavasti saan nyt innon pidettyä päällä vielä huomisenkin...

Ihanaisin terkuin, PIA