www.bypias.com

www.bypias.com

15. helmikuuta 2012

A Touch of Linen...


Tuleehan kohta kevät...tuleehan?! Halusin piristää itseäni ja teitä näillä hehkeillä Pellavatunika By Pia`s kuvilla. En taida lukeutua talvi-ihmiseksi ja nyt täytyy sinnitellä vielä tovin ennenkuin voin sonnustautua näihin herkkuväreihin,-)


Moni on kysellyt isompia kuvia suunnittelemastani Pellavatunika-mallistosta ja ennekuin saan aikaiseksi niille oman Blogin, laitan tietoa tänne.
Tämä lyhyempi, pepun peittävä "hulmuhelmainen" malli löytyy tällä hetkellä kuvissa näkyvissä sävyissä. Tunika on 100% pellavaa ja kotimaassa ommeltu, hinta 49,-. Kokoja löytyy S,M,L ja XL. Koon M rinnanympärys on 105cm ja pituus olkapäästä helman pisimpään kohtaan 85cm. L-koon hinta on 59,- ja XL 69,-. Tunikat eivät juuri kutistu pesussa, voi pestä 40 asteessa ja kuivata rummussa tai laittaa suorana henkarille kuivumaan. Olkaimissa on mukavasti säätövaraa, jolla voit säädellä yläosan istuvuutta. Kaikki tunikat löytyvät Espoon Puodiltani, os. Saarnimäenkuja 6 A, 02760 Espoo (n. 1km Espoon keskustasta). Voit myös tilata ja tiedustella pia.erlund@hotmail.fi.


Sävysävyyn löytyy ihania Rillejä lukulasivahvuuksilla, herkkuja!
(39,-) Kaikkia vahvuuksia ei ole toistaiseksi jäljellä....


Koruja, koruja VÅGA:lta! I LOVE THEM....


Oma lempparini on tämä peruspellavan-värinen tunika, sitten musta...sopii kesään, talveen, syksyyn jne. Alle leggarit, farkut, valkoinen paitis, trikoopaita ja korut ja huivi kaulaan, YES!


Tämä Baby Blue oli viime kesän hitti, taitaa rekissä olla enää yksi jäljellä! Uusi satsi pellavakankaita tilattu, toivottavasti saan tätä sävyä lisää...vai mitä? Haaleasta turkoosista näytepala tulossa, YES!


Aika freessi farkkujen kanssa ja valkoista paitaa...


OIH! Mikä silmiähivelevän keväinen kimppu...eikö olekin?


Puuterivärisiä huiveja tunikoiden kanssa, saapuvat tällä viikolla!


Laventelinsiniset rillit, VOW!


Sekä beigeharmaat, olleet suosituimmat NUDE-väristen rillien kanssa!



Lempparihuivini, tuntuu että sopii minkä kanssa vaan...



 Harmaat pellavatunikat loppuvat rekistä nopsaan, on tosi IN!


Uusille lukijoille tiedoksi, että kuvissa poseeraan minä! Minikokoinen malli 155cm ja peppua ja vyötäröä löytyy. Vaatekokoni on n. 40 ja tunikoissani mahdun M-kokoon, rinnanympärykseni 98cm.
Tunika saa olla hieman väljä, jotta se laskeutuu ja mukautuu käytössä kivasti päällä.


Rakastan kerrospukeutumista ja olenkin siitä inspiroinut tämän liivimalli-tunikan. Pellava on minulle tärkeä materiaali, sen rosoisuus, aitous ja eläväpintaisuus ihastuttaa aina vaan. Arvostan vaatteen laatua ja harvoissa kangasmateriaaleissa on sama ominaisuus kuin pellavassa, että se vaan paranee pesuissa ja ajansaatossa.


Tätä Cacaon väristä tunikaa löytyy enää 2 kpl M-kokoista ja voipi olla, että se jää kesätauolle ja tilalle tulee Oliivin vihreä?


Musta on heti pellavan ja harmaan rinnalla myydyin, tietysti! Helppo kuin mikä yhdistellä ja aina hoikentaakin. Uutuus Vanilla-valkoisen pitkän tunikan kuvia löydät kun surffaat edellisiin postauksiini. Tuo pitkä malli on yläosaltaan samanlainen kuin tämä lyhyempi, mutta kyseessä on enemmän mekkomalli joka levenee vain hieman helmaan. Ompelija hurruttaa juuri koneella Vanilla-valkoisia myös tässä lyhyessä mallissa myyntiin. Hinta pidemmälle tunikamallille on 59,-. (L-ja XL-koot 69,-)




This is my Linen-collection BY PIA`S, you can see all the colours that I have right now in stock.
 I love linen-fabric, so genuine, raw and timeless. This model is so easy, you can wear it all year around. Just change combinations and imagination is the only limit. Can`t wait spring-time!

Terkuin, PIA

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin kaunis minikokoinen malli! Nuo pellavatunikat sopii sulle täydellisesti :)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kaunista...ihanaa...!!!

Heidi - omankodinonnea kirjoitti...

Oi että miten ihania tunikoita! Tuo vaaleanpunainen olisi kyllä niin minun näköiseni:)

Anonyymi kirjoitti...

Voi ihanuus....en ole sininen ihminen pätkääkään, mutta tuo olis ihana :)
Laitapa mulle meili ennenkuin se vanilja lähtee, pistän harkintaan josko tilaisin jo nyt lyhyemmänkin malliin...pinkkikin houkuttelee....

Myriam kirjoitti...

Wouah!!!!!!!

Livingroom kirjoitti...

Ihania ovat. Tykkään kovasti ja täytyy vissiin tilata sulta ...

katariina kirjoitti...

Hei, onko tuo cacaon värinen pitkä tunika sinun päällä kokoa M? luulen että olen samankokoinen ja siksi kyselen. Kivoja tunikoita:)

BY PIA`S kirjoitti...

Heippa!

Kiitos naiset...Katariina: kyllä tuo tunikani on koko M, voit tilatessasi mainita rinnanympärys-mittasi jolloin sopiva koko on helppo valita. Terkuin, Pia

katariina kirjoitti...

Hei, en saanut viestiä eilen sulta illalla, unohditko? Cacaotunika kokoM sivussa:)