www.bypias.com

www.bypias.com

5. elokuuta 2012

ALL-IN-ONE-DRESS!


TAAS oli mekkopäivä, tai oikeastaan koko viikon! Sama graffitin harmaa mekko päällä tein puutarhahommia, siivosin ja puuhasin Puodissani...
Elokuun helteisiin Pellavamekot BY PIA`S syksyn väreissä!  Perusvärinä vaatteilleni säilyy AINA ja ympäri vuoden musta, valkoinen ja pellava. Syksyn värit ovat alhaalta ylöspäin harmaa, musta, latte, nougat, valkoinen, pellava..Harmaa väri on tällä hetkellä suosituin, se onkin ihana...graffitti, hieman häivähdys farkkumeinikiä!
Pehmeää, laskeutuvaa kivipestyä pellavaa...ja syksyn tullen sitten on tarkoitus laittaa alle paitaa ja legginsiä tai mameluukit...Muista myös tilata BY PIA`S pellavakukka rintaan, löytyy eri väreissä...Mekkoja löytyy Puodista Espoosta, harmaata saamme varastoon loppuviikosta. Itselläni päällä koko M, jossa rinnanympärys 105cm. Se onkin ainoa kriittinen mitta tässä mallissa, samoin kuin tunikoissa. Kannattaa ottaa pienellä väljyydellä, oma r.ympärykseni on 101cm ja vaatekokoni 40. Mekkoa voidaan valmistaa myös +10cm pituudella. Itse olen vain 155cm ja peittää polvet juuri...Huomenna lähden taas pellavanosto-matkalle itään! Ajattelin heittää mekkoni koneeseen ja antaa kuivua aamuksi, pellavajakku vain päälle ja menoksi....Jakkuja löytyy myös muutamia Puodista valmiina!Korut à la VÅGA, viimeistelevät lookin!


Mekko senkuin paranee pesuissa, ja sopii kaikille vartalotyypeille! Mikä parasta; valmistamme KAIKEN kokoisia. Tiedustelut ja tilaukset s-postilla pia.erlund@hotmail.fi. Hinnat alk. 79,-.
Kurkkaa myös toiseen blogiini, jossa kaikki vaatteet, kassit jne...http://www.bypias.blogspot.comAurinkoisin terkuin, PIA

Ei kommentteja: