www.bypias.com

www.bypias.com

22. elokuuta 2012

PILKAHDUS TULEVAAN, BP-HOME
Minua inspiroi kaksi tyylisuuntaa; selkeä, klassinen, skandinaavinen ja maalaisromantiikka! HOME BY PIA`S-tekstiilimalliston yhteneväinen tyyli syntyy rakkaudestani pellavaan ja malliston kaikki tuotteet valmistetaan 100% aidosta, ekologisesta pellavasta! Väri-inspiraatiota olen saanut valkoisesta, harmaasta, mustasta ja luonnonpellavasta.


TULOSSA! PELLAVAVERHOT BY PIA`S ALK. 159,- VERHOPARI 220CM

Tyynyjä, verhoja, lautasliinat, pöytäliinoja, keittiöpyyhkeet, sänkytekstiilit jne...näitä kaikkia tulossa!Lumoava valkoinen pellava-mallisto henkii patinoituneiden lautalattioiden tunnelmaa, jossa maalaisromanttinen look. Verhot ja tyynynpäälliset solmimisnauhoilla ja rimsuilla, tulossa myös ihastuttava pöytäliina! Tuotteitteni etuna on myös räätälöitävyys, sillä kaikki valmistetaan pienessä ompelimossa lähituotantona. Eli koko-vaihtohtoja tulee reilusti, toisin kuin yleensä teollisessa tuotannossa...
Haaveilin raikkaasta, raidallisesta pellavasta, sellaisesta jonka raidat eivät "vilise silmissä".Mustavalkoisuus on lumoava, yhdistettynä puuhun ja luonnonsävyihin...Eteeni eksyi pellava, joka kolahti! Mustanharmaa/valkoraidallinen, josta kaupat tehtiin heti...Ensiksi siitä syntyi pöytäliina, ja ihan itsekkäistä syistä. Sitten tarvitaan myös tyynyliinat, joita voi käyttää kaikenkokoisiin tyynyihin. Solmittavilla valkoisilla nauhoilla ja/tai vetoketjulla!
Iki-ihanat lautasliinat, jotka kauniissa säilytyspussukassa...pian näette kuvia!PÖYTÄLIINA BY PIA`S MYYNNISSÄ-FOR SALE!

 Ihana pöytäliinani on ollut koekäytössä muutaman päivän, tykkään! Niin selkeä, käy ympäri vuoden...Pöytäliinani koko on lev 140cm x pit 250cm. Hinta tämänkokoiselle Pellavaliinalle on 95,-.
Pyrin päivittämään uudet HOME-malliston tuotteet pikkuhiljaa tänne blogiini, jossa voin kertoa hiukan tarinaa niiden synnystä pellavavaatteideni rinnalle! Avaan myös toiseen blogiini http://www.bypias.blogspot.com osaston kodin mallistolle, siellä sitten kaikista asuista ja tuotteista hinnat ja muut tilaustiedot.
Ihania kuvauspaikkoja on syksyn koti-ja vaatemallistoille luvassa, vierailen ensi viikolla Siuntiossa ihanassa Kartanomiljöössä kuvauskeikalla. Syksyn tullen kuvaamme talven mallistot Villa Unelmassa, yhteistyössä Kasperiinan-Merjan kanssa jonka käsistä syntyy ihanat koristelut...luomaan täydellistä tunnelmaa!
Vielä ennen näitä, Kartanon kesäpäivät kutsuu sekä edustus Forma-Messuilla, kts. edellinen postaus!

Terkuin, PIA

HOME BY PIA`S-collection in 100% soft linen. Sorry, my english reading friends...my late night posts has made me lazy to write in english too! Anyway, my Linen-Loving Story will grow with new ideas...A home collection also! You will see these linen textiles in different homes at my pages, do you like?

Ei kommentteja: