www.bypias.com

www.bypias.com

18. elokuuta 2012

KIITOS VANTO!


Ajeltuani n.puolitoista tuntia Espoosta Turkuun päin Raisioon, matkan päässä minua odotti Vanhan-Vanton tila, jossa ihana Lifestyle-Putiikki. Navigaattori hiukan temppuili ja kuulemma on osoitteeksi laitettava Vantontie 68, Naantali vaikka oltaisiin Raision puolella. Vanton tilalla on koko viikonlopun kestävät valtaisat sisustuskirpparit, joissa kokonainen talli täynnä myyjiä. Siis huomenna su vielä ehdit paikalle klo 10-15!
Perille saavuttuani en voinut kuin huokailla todella kauniisti toteutettua Putiikkia, joka laitettu vanhaan Torppaan. Vanto on BY PIA`S pellavavatteitteni jälleenmyyjä jatkossakin ja olen iloinen kuinka innolla asiakkaat ovat löytäneet tiensä tähän viehättävään miljööseen...Torpan yläkerrasta löydät vaate"osaston", tunnelma on kodikas ja huomioni kiinnittyi paitsi torpan sisätilojen ihaniin rustiikkisiin yksityiskohtiin, myös sisustustavaroiden tyylikkääseen asetteluun.Toimin tämän yhden tapahtuma-päivän Pellavavaatteitteni esittelijänä ja autoin naisia sovituksissa. Kuume ja käheä ääni ei menoa juuri haitannut, mutta kotiin päästyäni sohva sitten kutsuikin...Sain otettua Puodin suljettua näitä ihania kuvia. Kiitos Hennalle, äidille ja koko isäntäväelle sydämellisestä huolenpidostanne, oli oikein mukava tavata....Yhdet kehut vielä kohdistan lähiseutujen naisille, sillä pistin merkille että asiakaskuntana oli todella tyylikkäästi laitettuja naisia, siis tuo myytti pitää paikkaansa että Turun seudulla osataan olla trendikkäitä ja koreitakin!
HYVÄ, hienoa..ja niin sitä pitääkin!
 Puoti on avoinna ympäri vuoden ja Putiikki Vanhaan-Vantoon löydät lisäinfoa täältä,
 


Kiertueeni jatkuu sitten seuraavaksi Espoossa, josta löytyy myös upea Punainen Torppa keskellä Kartanomiljöötä. Lifestyle-Puoti Cafe Latte Spirit järjestää Kartanon kesäpäivät-tapahtuman, jossa useita myyjiä käsitöineen, kirppistä ja myös BY PIA`S-Pellavavaatteet. Pihamaalla voit nauttia herkullisista tarjottavista kauniissa luonnossa. Tapahtuma lauantaina 25.8. klo 10-15! Lisäinfoa löydät täältä

Markkinaterkuin, PIA

1 kommentti:

Petriina kirjoitti...

Vitsit, ja meiltä on tuonne vain kivenheiton matka ! Miten ihmeessä olen voinut missata moisen tapahtuman ? Harmi, mutta ainakin nyt tuli yksi must-käyntikohde mitä pikimmin. Kiitos ! :)