www.bypias.com

www.bypias.com

23. huhtikuuta 2013

THIS IS ME


Usually it`s me, hiding behind camera and taking shots of our lovely model Jonna wearing BY PIA´S linen clothes...Working as a designer I have to travel sometimes, to find new materials or meeting new business partners. While travelling and waiting, I`am usually sketching new models to my notebook, reading magazines or just looking at people passing by...this time I desided to amuse myself with camera and mirror!Olen viime aikoina viihtynyt tiiviisti kameran linssin takana, kuvaten kaunista malliamme Jonnaa vaatteissani.
Joudun välillä reissuun, tällä kertaa yksin...tapaamaan uusia liikekumppanuuksia tai hankkimaan kankaita ja tarvikkeita ompelijoille. Yleensä käytän tylsät odotteluajat luonnostelemalla uusia malleja vihkooni ja lukemalla lehtiä, jotka kulkevat aina mukanani tai sitten vain bongailemalla ohikulkevia ihmisiä...Tällä kertaa hauskuutin itseäni aika huvittuneena ilmeilemällä kameran kanssa peilin edessä!Hyvään fiilikseen oli aihetta, sillä tiesin seuraavan matkan johtavan perheemme minilomalle aurinkoon,-)


Päälläni on musta pellavainen Kesämekko BY PIA`S josta on tullut lempparini sekä monien muiden...Löydät uusimmat kuvat mekostani ruotsalaisen Lantlif-blogin tuoreesta postauksesta. Anette ihastui vaatteisiini, hän on julkaissut parikin sisustuskirjaa ja hänen blogissaan on peräti 3 miljoonaa vierailijaa. Mekkoa saa siis vaikka missä ihanissa väreissä, jotka löydät verkkokaupastamme ja pitkänä tai lyhyempänä. Olen itse kooltani n. 40 ja mahduin M-mekkoon.Kevätterkuin, PIA

4 kommenttia:

Marsa - Sininen Kuisti kirjoitti...

Tosi kauniita kuvia kauniista mallista! Se on hyvä ottaa aina välillä itsestä kuvia. Minäkin harrastan sitä aina joskus, kun yleensä minäkin olen ainoastaan kameran toisella puolella. Olen huomannut, että vuosien päästä niitä on kiva katsoa - että itsekin on ollut "olemassa" :-) Ja kun itse ottaa, saa sellaisia ilmeitä, joista tykkää itsellään.

Hilja Maaria kirjoitti...

Hienoa; itsekin luen Lantliviä, ja siellä tosiaan lukijoita piisaa. Nyt vain merta kauemmas kalaan ;)

Merja K kirjoitti...

Hauskoja kuvia :)

Hammi kirjoitti...

Kauniita kuvia!