www.bypias.com

www.bypias.com

9. huhtikuuta 2013

WOMAN POWER!


This is our wonderful staff! Merja and Riitta, true woman power...! So fresh and energy ladies, who I trust all my customer service and retailers. They have experience from the big companies and in their hearts and minds very skilled also in crafts what they do themselves. That`s why we met, we all share same passion for handwork and creative ideas!Tässä ihanat tehotytöt: Merja ja Riitta! Jotka hoitavat BY PIA´S asiakas ja jälleenmyyjä-sektoria iloisella ja energisellä otteellaan. Meitä kaikkia yhdistää intohimo käsillä tekemiseen, ja siksi olemme tavanneet!
Nämä aikuiset naiset ovat kokeneita suuryritystenkin toiminnasta ja olen niin tyytyväinen heidän osaavasta läsnäolostansa pienessä tiimissämme. Kummatkin ovat "loikanneet" kutsumuksensa perässä ja omien käsityö-intohimojensa vallassa uusiin haasteisiin. Merja on Kasperiina-Kädentaitojen luoja ja Riitta Nuppu Home tekstiiliensä kädentaitaja. Kummankin Blogiin pääset lemppari-blogilistani sivupalkista...Molemmat naiset olivat hauskasti valinneet aamulla samanlaiset pellavavaattet musta-valkoisena ja se innoitti kuvaamaan tätä yhteensattumaa. Samalla oli sopiva hetki esitellä teille heidät! Verkkokaupassamme häärii myös kaksi reipasta nuorta naista, tulevia artesaaneja. Saan kuulemma kuvata heidät, kun on etukäteen varoitettu ja kuvausmeikit kohdalleen aamulla laitettu,-)
Pieni, mutta pippurinen tiimimme on jo suonut minulle hiukan lisää päiväaikaa hoitaa materiaalien hankintaa, markkinoinnin suunnittelua, puheluita, s-posteja,  kuvauksia, mallien suunnittelua ja kaavamestarin tapaamisia, sekä parit postauksetkin olen onnistunut tekemään päivällä yötöiden sijasta! Yes, elämä voittaa!
Nyt nukkumaan, aamulla aikaisin reissuun....

Terkuin, PIA

Ei kommentteja: