www.bypias.com

www.bypias.com

30. kesäkuuta 2013

LIMITED EDITION

Ihana viikonloppu Hangossa on päättynyt!
Yövyimme aivan ihanassa Villassa hiukan keskustan ulkopuolella, jonka emäntä oli mitä ilmeisimmin sisustajanaisia. Kauniit antiikkikaulusteet, sävymaailma rauhallinen ja mieleeni jäi talon aivan huikeat, vanhat ja kuluneet puuovet joiden pinta inspiroi minua kovasti. Ei ihmekkään, sillä värit oli hiekan (pellavan), ruskean, harmaan ja valkoisen sekoitus.
Valmistaudun tulevalla viikolla vastaanottamaan vierailijan Ruotsista, liittyen BY PIA´S mallistooni. Kiinnostuneita jälleenmyyjäehdokkaita Ruotsista ja tuleviakin on, sillä tyylini miellyttää kovasti erityisesti skandinaaveja.
Vaikka olemmekin saaneet vaatteiden valmistusapua kotimaan lisäksi myös Virosta, on vaatteidemme ompelu ateljee-käsityönä haastavaa kysyntään nähden. Siksi BY PIA´S pellavamallisto on ns. LIMITED EDITION eli niukan saatavuuden brändi. Kotimaassamme ei ole enää yksikköjä vaateteollisuudessa meitä auttamaan kasvussa olevaan brändiin. Näin ainakin toistaiseksi! Siksi vaatteillamme on hetkittäin viikkojenkin toimitusaikoja, ellei haluttua yksilöä löydy valmiina varastossamme tai omassa myymälässä.
Mutta nyt ihaniin ovi & pellavakuviin, huoh...

Pitkä Liivijakku BY PIA´S


Tunikatoppi, Pumpulihame ja CALOUn kengät Verkkokupasta


Liivijakun alla on Vintage-mekko


Vintage-mekko BY PIA´S


Vintage pitsi-mameluukit


Tunikatoppi BY PIA´S


Kesämekko BY PIA´S


Pellavakukkia HANDMADE by Pia`s
Kesäterkuin, PIA

Ei kommentteja: