www.bypias.com

www.bypias.com

29. kesäkuuta 2013

SEASIDE LIVING...


Lovely weekend in Hanko with my family and boys friends has been relaxing...We are staying in 100 years old wooden Villa, enough space for all of us.
Good food, beach, little shopping and lovely walks in the beach with my husband and our dogs running happy and free...You can find this black linen dress from our webshop!

Terveisiä viikonloppumatkalta Hangosta! Ilmat ovat vaihdelleet helteisestä auringosta sateeseen, mutta nautimme joka hetkestä. Mukanamme on taas teinipojat, heidän kaverit ja koirat sekä tätini. Majapaikkamme on idyllinen vanha Villa, jossa mukavasti tilaa kaikille ja vuokrafillareilla sotkemme matkat rannalle ja keskustaan. Olen nauttinut eniten auringonlaskun kävelyretkistä rannalla mieheni kanssa, koirien temmeltäessä vapauden riemusta hiekalla. Iltakävelyllä ja pyörälenkeillä en tingi tyylistä, vaan ulkoilu sujuu reippaasti pellavamekoissani. Kuulun ihmisiin, joka ei omista verkkareita tai tuulitakkeja (vaikka niitä välillä kaivattaisiinkin).

Kesäterkuin, PIA
2 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Hanko on ihana kesäkaupunki ja vanhat Villat ovat niin idyllisiä pitsisomisteineen.
Minullakin on tuo hameesi ja se on oiva asu kuumina aurinkoisina päivinä.

BY PIA`S kirjoitti...

Hei Hanne!

Täällä Hangossa ilmasto on jopa "eteläisen" mannermainen näin illallakin. Puhumattakaan estetiikasta, joka niin ilahduttaa. Kiva kuulla, että olet tyytyväinen hankintaasi...

T. PIA