www.bypias.com

www.bypias.com

15. kesäkuuta 2013

MY FAVORITE VEST!


Hello there! This is my favorite look, that I could wear everywhere. My own brand BY PIA´S long linen vest is just so comfortable and style, timeless! I think it will show the best parts of every womens body, and covers the worse...also TOTE-bags are my favorites for summer season!


Heippa, pitkästä aikaan! Viime päivät on mennyt hulinassa; olen tavannut upeita leidejä, jotka ovat matkanneet kaukaakin BY PIA´S Puotiimme Espooseen. Eilen yksi ihana palaute sai meidät melkein kyyneliin...pyyhkeitäkin on tullut ja kaikkea siltä väliltä. Ompelusektorillakin ei päivää ilman yllätyksiä...
Mutta anyway, joka leikkiin on ryhtynyt, se leikin kestäköön...eikö mennyt jotenkin näin?
Entisen työni kampaamoasiakkaitakin on ikävä, terkkuja sinne ruudun taakse...tiedän osan teistä lukevan näitä "kuulumisia". Kiitos kaikille kävijöille ja verkkokaupan tilaajille, on mukava asioida kanssanne!
Odotamme hiukan kauhunsekaisin tunnelmin tulevaa lomasesonkia, kun ompelijat huilailevat ansaittuja lomiansa. Vaatteita alkaa varastoomme pikkuhiljaa jäädäkin myymälän lisäksi, kun uusi ompelimo pääsi vihdoin vauhtiin alkuponnistelujen jälkeen. Vintage-mallisto valmistuu ensi viikolla ja Navy-siniset tähtitunikatkin tulevat "uunista ulos". Sähköpostimme vastaukset hiukan laahaavat viiveellä, kun pakkaamo-henkilökuntamme keskittyy kuumeisesti purkamaan vaatelähetyksiä ja kokoamaan paketteja postiin...

Kuviin kaivattiin hiukan pyöreämpää naista ja tässähän itse stylisti, vartta huikeat 155cm ja ympärysmittoja L-kokoisena. Masua, peppua ja jenkkakahvaa löytyykin, mutta niiden "tasaamiseen" tarvitaan vain ylle jämäkkä pellavakangas ja malli vaatteessa, joka korostaa oikeita kohtia ja häivyttää ne huonommat.
Tämä lemppari-jakkuni sopii kaikkiin tilanteisiin! Se on päällä mukautuva, varsinkin n. 30 pesun jälkeen.
Pidän kivipestystä paksummasta pellavasta, joka tuntuukin päällä kestävältä ja laskeutuu juuri painonsa vuoksi kauniisti. Ei rypisty, on helppohoitoinen eikä ikinä hiosta!


Liivijakun alla on Rosemunden silkkipaituli, joita jäljellä verkkokaupassa vielä muutama. Jalassani on ihanat strech-caprit, joita myymälässämme eri väreissä. Ne tulevat Saksasta ja niitä olen tilannut lisää, jotta saamme ne verkkokauppaankin myyntiin. Strech-housut ovat paksua kangasta, olen itsekriittinen ettei säärien "muhkurat" näy läpi tiukoissa housuissa, tiedätte ehkä mitä tarkoitan? Naiset ovat ihastuneet myymälässä sovittaessaan strecheihin niin, että mukaan on lähtenyt kaikissa väreissä tunikoiden alaosaksi.


Liivijakkuni tuo mieleeni ripauksen burleskia ja vintagea, joka minua kiehtoo. Vaatteet, jotka korostavat naisvartalon kauniita linjoja, povi ja selän kaari...on mielestäni kaunis kohta kaikenkokoisilla naisilla! Ja siihen yhdistettynä korsettinyöritys on seksikäskin, puhumattakaan sen käytännöllisyydestä kun on niitä "turvotuspäiviä". Pidän näitä kahta jakkua ympäri vuoden, koska ne ovat hihattomia ja voin säädellä vuodenaikojen mukaan alle laitettavien paituleiden hihan pituuksia.


Olalle mahtuu uutuus TOTE-kangaskassi, joka sävysävyyn tämän asusteen kanssa. Kengät verkkokaupasta Caloun ja korikassi Tine K. Huivi Vintage-pellavahuivi ja pitsitoppi Rosemunden...kaikki löytyy verkkokaupastamme ja jälleenmyyjiltä ympäri Suomen.

Terkuin, PIA

3 kommenttia:

Ainosofia kirjoitti...

Ihana malli Pia olet!

Ja juuri oikean kokoinen :)

Silja kirjoitti...

Mietin äss et millonkahan pääsis tänne ostoksille:)

Wendy kirjoitti...

Oih tykkää tääki parikymppinen! Niin ihanat vaatteet että täytyy poiketa liikkeessä kunhan juhannukset vietetty :) ja onneksi somia living myy joitain myös :)