www.bypias.com

www.bypias.com

11. heinäkuuta 2013

DENIM & WHITE LINEN


































Meet Merja, our lovely salesmanager BY PIA´S. Merja is a trendy mom, who loves jeans and linen...Her style is combination with girly, rock, boho and sporty to business. Today we received new models and started trying them on with thrill. Voilà, looks so good!!! We got so exited, that Merja had to start rightaway playing model and me taking pictures...So fresh and natural pics!





































































BY PIA´S myyntijohtajamme Merja kuvissa! Merja on timmi farkkutyttö, jonka pukeutumistyyli vaihtelee tyttömäisen sporttisesta, rokahtavan boheemiin, ripauksella romanttista naisellisuutta ja hetkittäin bisneslookkiin. Saimme ompelimosta tänään tuoreet erät BY PIA´S syksyn uutuuksia ja innosta hihkuen sovittelushow keskeytti työntekomme. Mallit ja värit näyttivät Merjan päällä niin buenolta, että sponttaanit kuvaukset piti aloittaa heti! Luotan syksystä raikkaisiin denim & valkoinen-yhdistelmiin sekä kaakaon ja harmaan sävyihin. Mallit ovat todella onnistuneet, monien viikkojen hiomisten jälkeen. Sama linja jatkuu, sopivat hoikille sekä muodokkaille naisvartaloille! Osa uutuuksista päätyvät lähipäivinä verkkokauppaan ja Espoon Shoppiimme, jossa on käynyt kova kuhina...sinne uutuudet kärrätään HETI!







































































































Nämä mallit tullaan näkemään syksyn väreissä sekä musta, valkoinen, pellava säilyvät mallistossani ympäri vuoden. HANKO-raidallista pellavaa on vielä muutama sata metriä ja sitten kun se loppuu, niin se on loppu ainakin ensi kesään asti!





































































Mallit olen suunnitellut sopimaan muiden BY PIA´S vaatteiden kanssa ja tulen esittelemään valmiita, toimivia yhdistelmiä sitten virallisissa syysmalliston kuvissa. Nämä kuvat Merjasta on niin kauniit, että päätin näyttää vilausta tulevasta...








































































































Kesäterkuin, PIA

3 kommenttia:

Merja K kirjoitti...

Toinen yökyöpeli siellä näköjään :)

Kiitos hauskasta kuvaussessiosta ja uudet mallit ovat niiiiin ihania!!

Nuppu Home kirjoitti...

Www, tuskin maltat odottaa, että pääsen sovittamaan noita uusia ihanuuksia! Liivi on ihan varma ostos ja myös valkoinen paita ;-) Lomaterveisin Riitta

Maarit kirjoitti...

Huippu kaunis tunika, tahtoo valkoisen :) ja niin kaunis Merja.
Terkkuja Saimaalta!
Maarit