www.bypias.com

www.bypias.com

15. heinäkuuta 2013

THE STORY BEHIND MY BUTTERFLYMinulta usein kysytään mistä kumpuaa ideat uusiin malleihin? En osaa siihen vastata yksinkertaisilla lauseilla mutta nyt voin kertoa teille stoorin, jonka fiiliksistä syntyi idea ihanaan BUTTERFLY-paituliin.

Minulla on ollut tällainen paita, yli kymmenen vuotta sitten. En täysin muista sen tarkkoja yksityiskohtia tai väriä, ehkä se oli valkoinen? Käytin sen puhki, se oli ohutta ja huonoa kangasta ja siitä asti olen kaivannut samanlaista paitulia. Tiedättehän kun johonkin asuun tai vaatteeseen liittyy muistoja, hetkistä jolloin olet ollut tyytyväinen ulkonäköösi ja tiedät näyttäneesi hyvältä...Minulla liittyy juuri tähän paitaan ihanat muistot; olin rakastunut, ensimmäisellä lomamatkalla Parnussa mieheni kanssa. Olin nuori ja hoikkakin, kokoa S (nyt L/XL). Vietimme ihanaa iltaa ulkona, jalassani korkkarit ja kuluneet lempifarkkuni sekä tämä ihana valkoinen paita joka oli pehmeä, tuntui hyvältä päällä ja joka sopi vartalooni. Kaunis iso kaula-aukko, empire leikkaus joka toi poven esille, olematta kuitenkaan liian seksikäs. Tunsin oloni söpöltä, naisellisen viekottelevalta ja rennolta...Ehkä se ei ollut vain paidan ansiota, hmm? olin siis rakastunut.
Muistin siis tuon paidan ja nyt 2-3 kokonumeroa myöhemmin oli aika saada jälleen sellainen vaatekaappiini!
Olen tyytyväinen toteutukseen, tärkeää minulle on mukavuus. Ompelijamme ovat rypytykset tehneet ihanan pehmeällä kuminauhalangalla, jotta se on joustava eikä pureudu ihoon. Kaula-aukon voi itse kiristää, sillä söpö rusetti on ommeltu samasta pellavakankaasta. Rinta-varustuksille löytyy riittävästi tilaa ja rinnan alta kangas laskeutuu hävittäen hyvin masun ja jenkkakahvat olematta yhtään leventävä. Tämä malli sopii hyvin myös XS-kokoisille, sen ovat tiimimme hoikat naiset todenneet. Kurkkaa verkkokauppaan http://www.linenbypias.fi/pellavapaita-butterfly-pikkuraita-p-366.html
Paituleita on valmiina raikkaan HANKO-raidallisina, valkoisena, mustana ja natural-pellavanvärisenä. Verkkokaupassa on vasta osa väreistä, voit kyllä tilata jonkin muunvärisenä kunhan mainitset siitä tilauksen yhteydessä.
Kuvissa näkyvä pellavaliivi kuuluu syksyn uutuuksiin niitä on tulossa eri väreissä. Oma suosikkini on musta liivi, rakastan liivejä!
Verkkokaupastamme ja Espoon Shopista löydät myös HANKO-kesämekot!


Terkuin, PIA

2 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Olen täysin ihastunut omaan uuteen pellavapaitaani.. Ihana!
Maarit

Marjo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.