www.bypias.com

www.bypias.com

28. heinäkuuta 2013

WANHAN ASEMAN PELLAVAMARKKINAT 10.-11.8. ESPOOSSA KLO 11-15

Nyt on lomat "lusittu"! Ja työntäyteinen syksy edessä täynnä haasteita, messuja, trendejä, matkoja ja pellavamalliston suunnittelua. Viikko riitti; KIITOS ihanat Riitta, Sari, Siiri ja Merja jotka pitivät hyvää huolta ja parhaansa mukaan BY PIA´S kotirintamalla poissaollessani.

Nyt siis Leidit, ensimmäinen ja meille NIIN kiva tapahtuma on luvassa, kalenterit esiin...!
Järjestämme mahtavat pellavamarkkinat täällä Espoossa, sympaattisen hurmaavassa keltaisen makasiinin Shopissamme sekä vieressä sijaitsevassa BY PIA´S Showroomissa, joka on itse 100-vuotta wanha Juna-asema. Siellä meillä on 130m2 toimitilaa, ja avoimet ovet kaikille tuona tapahtuma-viikonloppuna.
Tähtihuivi-uutuudet on tilattu Tanskasta ja Italiasta, sekä yllätyserä oikein markkinahintaista pellavamuotia Italiasta. Vaaterekit on pullollaan BY PIA´S brändin suosikkeja ja syksyn uusia malleja/värejä! Tarjouksia, uniikkeja yksittäiskappaleita, mallikuvauksissa olleita vaatteita special-hintaan. Ihan mahtava katsaus syksyn muotiin sekä duuniinpaluu-asuja! Raikkaita kokonaisuuksia...pientä purtavaa, kylmää juomaa, ilmaiset parkkipaikat, juna-asema ja bussipysäkit välittömässä läheisyyydessä! Kaikki maksuvälineet, pyrimme saamaan myös Amexin ja Dinersin siihen mennessä! Espoon Ikea, Kehä III ja Turunväylä n. 1 km päässä.
Helppo tulla sillä sijaitsemme Espoon Keskustan Juna-asemalla! KAIKKI TERVETULOA!

Terkuin, PIA Designer

Ei kommentteja: