www.bypias.com

www.bypias.com

6. syyskuuta 2013

ARVONTA & PITSIPAIDAT

Pitsitoppi Kitti printtipaidan alla.

Kaunis pitsi helmassa, värivalikoimaa.

Natural-pellava Luxus-paita ja kitti pitsitoppi alla.

Vaaleanharmaa pitsitoppi ja musta pellava BOHO-liivi.Sävysävyyn tietysti huivit.


Kiitos edellisten postauksien kommentoijille kannustavista sanoistamme! On tämä ihmeellinen "sosiaalinen media"ja kiva lukea mielipiteitänne, sillä muuten olisi aikamoista yksinpuhelua (höpötystä) tämä.
Tällä hetkellä olen äänetön, sillä kova flunssa iski eilen. Mutta sormet käyvät ja naputtavat milloin mitäkin sanomaa tänne. Ennenkaikkea nämä visuaalisesti kauniit kuvat, joita kauniista mallistamme löytyy pellavavaatteissamme...on kiva jakaa kanssanne ja toivoa, että moni teistä saisi inspiraatiota ja ideoita pukeutumiseenne. Viikonlopun piristykseksi keksin kivan arvonnan Facebookkiin, voitte käydä osallistumassa täältä
Palkintona on kolme tällaista ihanaa pitsitoppia/paitaa verkkokaupastamme. Ne ovat supersuosittuja ja ihanan saumatonta ja pehmeää/venyvää viskoosia ja ONE SIZE! Värejä löytyy jopa 9 ja ne sopivat mihin tahansa, tunikoiden, jakkujen ja paitojen alle kuten kuvissa näkyy. Oma lempparini on kitti, joka sopii täydellisesti natural-pellavanvärin kanssa yhteen! Siispä onnea arpajaisiin, aikaa ei ole kuin maanantai-iltaan asti...GOOD LUCK!

Kaikki kuvien asut löytyy BY PIA´S verkkokaupasta ja myymälästä! (huom. ylimmän kuvan printtipaidat on valitettavasti loppu)

Terkuin, PIA

5 kommenttia:

PunainenTupa kirjoitti...

Kaunista.

sara kirjoitti...

En voi kun ihmetellä tuota sinun luovuuttasi Pia ! Kuinka sinä luot uutta ja keksit asuihisi lisää täydennystä. Kokonaisuus pukeutumiseen kasvaa ja varmasti silmä kehittyy sen mukana. Ihailen sinun matkaasi joka edelleenkin puuskuttaa eteen päin.Nyt valloitat sisustuksenkin joten todellakin mielenkiinnolla täällä ihmettelen, että mitä seuraavaksi ?!?
Muistathan kuitenkin antaa itsellesikin aikaa ja hengähtää kaiken tämän luovuuden keskellä, jotta jaksanet taas luoda kenties jotakin uutta !?!
Silloinhan se rauta on taottava kun se on kuuma <3

Jonna kirjoitti...

Mikä ihana pitsiunelma <3 Nämä vaatteet on kyllä niin kauniita!Täytyypä rientää arvontaan osaallistumaan :)

Annika kirjoitti...

Hei! Haluaisin osallistua tuohon arvontaan mutta kyseinen linkki ei toimi? :(

BY PIA`S kirjoitti...

Hei Naiset!

Kiitos kommenteistanne, nyt tuo linkkikin on korjattu! Sara; kieltämättä, joskus olen nähnyt painajaisenkin jossa en keksinyt enää mitään uutta! Suorastaan katastrofi...Mutta mennään päivä kerrallaan, joskun on luovempi into päällä ja toisaalta välillä hoidellaan vaan maallisia rutiineita. Loppupelissä tämä ei paljoa poikkea ammatistani kampaajana, jossa kaikki päivät kaunistetaan naisia. Kaikennäköisiä ja kokoisia; muoto-oppi, hahmottaminen ja ihmisten mieltymyksien tarkka kuunteleminen. Siinä se! Nyt on kyllä lepo päällä, väillä koneella ja taas vaaka-tasossa että pääsisi taas työkuntoon. Kiitos toivotuksista! T. PIA