www.bypias.com

www.bypias.com

22. syyskuuta 2013

DONNA...


Tuoreet terveiset BY PIA´S kuvauksista! Kuvauspaikkana on showroomimme, tunnelmallinen wanha juna-asema, jonka hirsiseiniä me kaikki rakastamme. Kuvausaiheena oli loppuvuoden juhlateema, pikkujoulut ja muut riennot aikuisen naisen tyyliin, joka kuvastaa klassisen kaunista naisellisuutta...ripauksella maalaisromantiikkaa ja raikasta tyttömäisyyttä!


On aika esitellä teille mallimme DONNA! Yhteistyömme alkoi yhteisen ystävämme kautta, kun etsin BY PIA´S mallistolleni aikuista naista malliksi. Donna on päivätyössä isossa organisaatiossa ja mallinhommia hän on tehnyt ajoittain erilaisissa produktioissa. Hän on 3 aikuisen lapsen äiti, joka nauttii tämänhetkisestä elämästään, omasta ajasta jonka hän täyttää intohimonaan fitness. Hän on nainen, joka löytää kenkäkaupoista ne kaikkein kauneimmat kengät, tietää kauneudenhoitotuotteista toimivimmat tuotteet ja uskaltaa pukeutua businekseenkin viekottelevan leikkisästi. Donna ei sporttisen vauhdikkaana naisena tingi mukavuudesta pukeutumisessa. Häntä ei nähdä sipsuttamassa epämukavissa korkareissa tai tiukassa minihameessa, vaan rennon mukavat vaatteet joissa on "jujua" on Donnan juttu!


Niinpä ensimmäisiin kuvauksiini pörröpäänä pyyhältänyt Donna otti ihastuneena haltuunsa BY PIA´S tyylin.
Koska Donna pukeutuu arjessa lähestulkoon pellavavaatteisiini, on yhteistyömme kuvauksissa saumatonta.
Minä kerron mitä vaatetta seuraavaksi kuvataan ja kun vasta säädän kameraani on hän jo pukenut päällensä omannäköisensä yhdistelmät! Donnan lempibrändi on mm. Odd Molly, joka sopiikin yhteen hienosti mallistoni kanssa. Minä hoidan kampaukset ja kuvauksen, Donna meikin...Facebookissa on kovasti ihasteltu Donnan kenkiä, yhdyn tähän ja voisin valtuuttaa hänet viralliseksi "kenkä-alihankkijakseni". Donnan sydän on puhdasta kultaa ja hän hyvin innolla stailaa myös meitä muita ja jakaa kaikki ihanat kauneusvinkkinsä. Hän on yksi kauneimmista tapaamistani naisista, mieleeni tulee Johanna Raunio ja Anne Pohtamomainen skandinaavinen, vaalea kaunotar. Vaikka naisen ikää ei saisi kertoa, niin hänen luvalla saan paljastaa Donnan olevan 49v. (Moni on tätä kuvista arvuutellut)
Kuvissa näkyviä uutuuksia on tulossa, mm. juhlamekko, jonka päivitämme pian verkkokauppaan myyntiin!
Alla olevia neuleponchoja löytyy jo myymälässämme Espoossa...Rosemunden silkkitopit, paidat ja neuletakkimallit löytyvät verkkokaupasta ja myymälästämme...

Täällä blogissani vilahtaa välillä MINÄ, pyöreäposkinen BY PIA´S suunnittelija ja stailaaja! Brändimme viralliset Facebook-sivut ja verkkokauppa on lähinnä virallisia mainoskuvia varten.
PS. Donnan nimi on oikeasti Johanna, Donna-lempinimen hän on saanut minulta...se lukee kännykässänikin.
Donnalla on myös oma blogi, kilkkaa sinne http://donna4fashion.blogspot.fi/

Terkuin, PIA

5 kommenttia:

Merja K kirjoitti...

Kauniisti kirjoitettu Johannasta, täysin samaa mieltä :)

Donna kirjoitti...

Kiitos ihanasta kirjoituksesta :) Pialle

Maarit kirjoitti...

Aivan ihana kirjoitus Pia ja kaikki sanat niin totta. Valloittava persoona ja työkaverina(ex)todella hauska.
Maarit

Nuppu Home kirjoitti...

Erilainen postaus. Kirjoitat kivasti. Mielenkiintoista luettavaa. Kiva, kun vähän valotit lukijoillesi kuka oikein on tuo ihana Jonna, jota upeampaa ja edustavampaa mallia et olisi voinut koskaan pellavavaatteillesi tästä maailmasta löytää. On ollut ilo kauttasi tutustua Jonnaan, joka olemuksellaan tuo aina hyvän tuulen tullessaan. Toivottavasti Jonna pysyy mallinasi jatkossakin. Haleja ja terkkuja Jonnalle Riitalta Nuppu Home blogista.

Donna kirjoitti...

Kiitos Riitta Nuppu :)
Kyllä minä tässä Pian mallina mielelläni olen ;)
Kivaakin meillä Pian kanssa aina on kuvausSessioissamme.

T. D