www.bypias.com

www.bypias.com

10. syyskuuta 2013

SUMMER MEMORIES
Kesä alkaa olla lopuillaan, sen huomaa tuoksusta ja hämärtyvien iltojen raikkaasta tuulesta! Tässä pieni kooste kesän otoksistani, joihin juutuin hiukan haikeudella. Perheessämme eletään vaihetta; jolloin isot teinipoikamme eivät oikein perusta viikkojen yhdessäolosta mökillä vanhempien seurassa. Ulkomaan matkatkaan eivät riitä oikein houkutukseksi, tosin emme itsekään haluaisi poistua kesällä minnekkään täältä.
Paras kokemus yhdessä oli Hanko, jossa täysvarusteltu talo, riittävästi tilaa ja kaverit mukana.
Mutta, kesä oli kaunis...saimme nauttia kunnolla ennen varustautumista pimeään!
Vietimme siis työntäyteisen kesän, mutta ehdin tanssia Tanskassa hiekkarannalla ilta-auringon laskiessa, pyöräillä kesäisessä Hangossa ja syödä lohikeittoa + jäätelöt Brygganilla, nauttia mökillä kahdestaan mieheni kanssa, vierailla kuvausreissuilla ihanien ihmisten luona kauniissa maisemissa ja nauttia hetkittäin kiireen lomassa arkisista estetiikan iloista.

Terkuin, PIA

3 kommenttia:

PunainenTupa kirjoitti...

Täytyy sanoa, että upeat kuvat. Jos noista kuvista valitsisin suosikkini niin se olisi tuo kuva jossa olet rantakalliolla onki kädessä.

Nuppu Home kirjoitti...

Ihania kesämuistoja. Mun lemppari on kolmanneksi viimeinen, rantakuva valkoisissa yhdistettynä natural pellavanväriseen pitkään liivijakkuun.

Merja K kirjoitti...

Sama lemppari Riitan kanssa, tulee mieleen se hauska Tanskan reissu :)