www.bypias.com

www.bypias.com

29. joulukuuta 2013

BACK TO BASICS
Ihana vuosi ja edessä taas uudet haasteet!
Voin teille paljastaa, että tulossa ihana pikkuinen mallisto tytöille. Tähtimekot/tunikat herkku-väreissä, mameluukit ja röyhelömekko tietysti. Ja sitten hankalampi haaste on miehet, huoh! Heille olen suunnittelemassa kesäksi paidan, shortsit ja caprit, apua! Tarve tälle johtuu ensinnäkin itsekkäistä syistä, sillä haluan pukea oman mieheni farkku/pellavalookkiin.
Olen jo pitkään ollut perheemme miesväen vaatteiden hovihankkija, ja kaupoissa pyöriskellessäni todennut että kivoja malleja löytyy heille kyllä, mutta kankaat ovat aina samoja (halpaa, ohutta puuvillaa) ja ompelutyön laatu potaskaa. No, juuri sitä mitä Kiinasta saa!
Haasteena mesten vaatteissa on se, että miten sama malli saadaan sopimaan hoikalle, pyöreälle, harteikkaalle jne...Mutta miehille varmasti tärkeää on vaatteen mukavuus, hengittävyys ja idea on luoda hyvin ajaton, iätön simppeli basic-mallisto sellaiseen rentoon vapaa-ajan ja bisneslookkiin. Miesten ostokäyttäytymisestä minulla ei ole hajuakaan, mutta luotan meihin naisiin tässäkin asiassa,-)
Onneksi tuttavapiirissäni on muutamia pukeutumisesta ja trendeistä valveutuneita miehiä ja he saavat toimia makutuomareina/testihenkilöinä. Teidänkin apua tarvitsen, ja ihan pian laitan kyselyn muutamasta jutusta arvonnan muodossa Facebookkiin...

Tuskin maltan odottaa, että saan jakaa kanssanne kuvat huikeista BY PIA´S kevät/kesä-uutuuksista!
Ihan pomminvarmoja käyttövaatteita tulossa taas jokakropalle. Mutta ensin esittelemme ne kauppiaille/jälleenmyyjille Tukholmassa, Formexin trendi-ja sisustusmessuilla parin viikon päästä. Herkullisia hankintoja olen tehnyt verkkokauppaan ja myymäläämme Italiasta, Rosemundelta, Caloulta, Oxxolta ja yllätys, yllätys Odd Mollylta. Nämä kaikki yhdessä täydentävät ihania lookkeja pellavavaatteideni kanssa!Ompelijamme ovat myös hullaantuneita uusista lastenvaatteista ja kevään uutuksista ja odottavat innolla pääsevänsä käsiksi niiden kimppuun! Kuulostaa hyvältä...sillä he ovat tärkeimmät ammattilaiset koko jutussa!
Kevään odotukseen tarvitaan kaikenlaista kivaa happeningia, vai mitä? Koska mallistoni perustuu feel good, look good-ideologiaan, olisi kiva järjestää jotain kivoja tapahtumia meille naisille muodin ja trendien saralla. Sillä kaikenlainen naisellinen hömppä on meille NIIN sallittua ja piristävää vai mitä?

Terkkusin, PIA

6 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Olisipa pieni tyttönen, jolle saisi pellavaihanuuksia - vaan kun ei ole. Mutta ihana idea tehdä tyttöjenkin mallisto! Vau! :)

Uuden vuoden uusia juttujasi odottelen innolla. :)

BY PIA`S kirjoitti...

Heipsan!
Minulla vihdoin kummityttönä yksi, joka sai pinkin tähtimekon pukilta ja on syötävän söpö mekossaan. Pojille pitäis keksiä kans kivat pökät ja vaikka joku liivi, joka ei menisi pieneksi ihan heti. Kiitos kivoista kommenteistasi, käyn teilläkin aina lukemassa, katsomassa upeita kuviasi...

Hanna kirjoitti...

Pienille pojille pellavainen vaarinpaita olisi ihana <3 Pompdeluxilla oli kesämallistossa hauskat "lököttävät" pidemmät shortsit. Jotain sellaista kaipaa myös pojille. Rimpsuhelmat rinsessoille on takuuvarma :) iskee ainakin meidän 4 veehen ihan täysillä.

Käytän paljon töissä sun liivimekkoa ja monesti saan siitä kivoja kommentteja. Ja mikä parasta, se on ihana ja helppo päällä!

Anne Romo kirjoitti...

Meillä on tyttöjä kolme ja neljäs tulossa niin odotan todella malttamattomana etenkin tähtitinikoita :) kuinkakohan kauan joudun odottamaan ja kuolailemaan facebook kuvaa...pidemmälle kevääseen vai jo heti vuoden vaihteessa?

Taija kirjoitti...

Täällä myös toivotaan pienille pojille vaatteita, mm. edellisissä kommenteissa mainittu vaarinpaita olisi mahtava. Kesälläkin suojaisi pahimmalta auringolta mutta olisi hyvä päällä ;)

BY PIA`S kirjoitti...

Heippa! Tähtimekot tulevat tammikuun lopussa myyntiin, ei kauaa! Kiitos vinkeistä, pieni vaarinpaita ois kyllä söpö...katsotaan! T. PIA