www.bypias.com

www.bypias.com

2. toukokuuta 2014

RAW & FEMININE













































































































Kauan odotetut BUNKER bootsit saapuivat myöhään perjantai-iltana! Pitkä ja rankka työpäivä päättyi meidän naisten kiljuntaan, kun availimme kenkälaatikoita...(yksi mies joukossamme pitää meitä näinä hetkinä ihan tärähtäneinä).
Mutta ei voi mitään, kunnon nahkakengät joissa käsinmaalattu elävä pinta, uniikki design ja vieläpä Euroopassa tehty. Kenkien värisävyt on kuin tehty pellavavaatteisiimme sävysävyyn. Jopa tuo tummanharmaa Fog käy täydellisesti tummanharmaaseen pellavaamme...Lesti on tilava mutta tukeva, koko vastaa normaalia...hiukan reilu. Viikonlopun aikana päivitämme verkkokauppaan!















































































































































































































































































































































































































Toinen päivän hyvä uutinen oli ompelimosta saapuneet pellava-maxihameiden prototyypit, jotka olivat täydelliset! Tätä klassikko-mallista, nilkkoihin asti pitkää pellavahametta on pyydetty NIIN paljon. Kiitos painostajille, se on ihana ja päälläni juuri nytkin. Joustovyötärö, hyvät taskut ja tiivistä kunnon pellavaa tietenkin! Tilasin jo niitä väreissä valkoinen, natural ja tummansininen. Siitä tulee kaksi pituutta, se on hyvä meille lyhyille ja pitkillekin. Hame levenee helmaan hillitysti, mutta halkioita ei tarvita...on tilaa harppoa! Verkkokauppaan voimme laittaa tilattavaksi ihan pian...

















































































































































Aidot luonnonmateriaalit: nahka, puu, pellava, silkki ja villa on se juttumme!

Ihanaa viikonloppua! Terkuin, PIA

2 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Hei Pia, hieman aiheen ulkopuolelta kysymystä, mutta kuvaatko itse tuotteet (hyviä kuvia :)) ja jos niin millaisella kameralla? Kameran hankinta edessä, hieman nykyistä laadukkaamman, mutta näppärän sellaisen haluaisin . Muistelin, että jossain vaiheessa teit blogiin juttua uudesta kamerastasi, mutta enpä sitten löytänyt sitä arkistoista.. Mukavaa alkavaa viikkoa!

BY PIA`S kirjoitti...

Hei!
Oh, anteeksi viive vastauksessani...Tosiaan, kuvaan itse ja käytössäni on Samsungin valkoinen minijärkkäri. Alle 500 euron hankinta, olen hyvin epätekninen. Tykkään tuosta minikoosta, kun se kulkee käsilaukussa kätevästi mukana eikä ole kuvatessa painava. Ihan riittävän hyviä kuvia sillä saapi...Terkuin, PIA