www.bypias.com

www.bypias.com

1. elokuuta 2014

"LOVE AT FIRST SIGHT"


Silmä sen näkee ja kosketus tunnistaa...nimittäin sen oikean! Näin runollisesti kuvailtuna ensikosketukseni tähän ihanaan materiaaliin. Pehmoinen ja ylellisen tuntuinen cashmere/villa, yhdistettynä elegantin ajattomaan designiin. Huivi, joka muuntuu moneksi: kaulalle, sekä hartioille shaalina. Testihuivini oli mukana kassissa Rodoksen matkalla ja lentokoneen kylmän ilmastoinnin puhaltaessa, levitin sen torkkupeitoksi ylleni.
Huivi on sopivan ohut/paksu, lämmin mutta käy myös täydellisesti tummuvien ja viilenevien kesäiltojen lämmikkeeksi paljaille olkapäille. Rapujuhlista pikkujouluihin...
Tässä asusteessa kiteytyy pukeutumisen ideologiani, sopii ympärivuoden ja kaikentyylisille/ikäisille/kokoisille naisille! Täydellinen lahjaidea mummeille, siskoille, tädeille, kaverille ja vinkiksi miehillenne, lahjatoive itsellesi.
Huivit on kookkaat 70x210cm, käsinpesu. Pakattu kivoihin vetoketjulla varustettuihin kasseihin!
Ja vieläpä 7 kaunista väriä, joista jokainen kelpaisi minulle!Huivit ennakkomyynnissä jo verkkokaupassa KLIK . Ja jälleenmyyjille esittelemme ne ensiviikolla Kööpenhaminan muotimessuilla. Myymälöihimme pääset hipelöimään uutuus-huiveja: Espoo pe 1.8. ja Turku, Porvoo 4.8. lähtien!

Hempein terkuin, PIA

1 kommentti:

Teija Hakula kirjoitti...

Ihania, ihania huiveja! Nuo ihanuudet harteilla
pellavamekkoja voi käyttää ulkosalla pitkälle
syksyyn asti.
Seuraavaksi hankintalistallani on tuo upea
pellavainen jakku ja pitkät housut, kaunis
asu työpaikalle ja ilmettä saa helposti vaihdettua
noilla kauniin värisillä huiveilla.