www.bypias.com

www.bypias.com

20. elokuuta 2014

RAINY DAYS




















































































































































Sataa, sataa ropisee! Onneksi ihanat syksyn sadevermeet ovat rantautumassa Ilse Jacobsenilta Tanskasta. Eka erä saappaita tulikin, ne menivät kaupaksi vekkokaupassa ja uutta satsia myymälöihimme Turkuun, Espooseen ja Porvooseen odotellaan. Porvoon kesä-POP UP myymälämme sai jatkoaikaa vuoden loppuun ja punainen tupa Paahtimon vieressä joenrannassa palvelee sitten syyskuusta verkkokaupan tilausten noutajia ja kaikkia ihania asiakkaitamme.
Kumisaappaita siis meillä pitkä malli, mustana ja vaniljan vaaleina. Tulossa myös erittäin suosittu nilkkurimalli mustana, hieman kevyempi malli. Sadetakit sävysävyyn tietysti...vaniljanvaalea sekä musta. Sadetakki on tosi hyvä malli, ei mikään säkkimäinen vaan hyvin istuva takki. Kumpparit ja takit on reilua mitoitusta, skandinaavinen standardi. Ja Euroopassa valmistettu tietenkin...
Aidalla kuvissa päässä Hanko-pellavahattu, natural/valkoinen. Aika kiva hiusten suojaksi ja lookkiin sopiva! Tällä setillä kehtaa kyllä kaupungilla kävellä, koiria ulkoiluttaa jne.







































Sadeterkuin, PIA

1 kommentti:

Tuija kirjoitti...

Ihana sadetakki! Löytyykö jostakin?