www.bypias.com

www.bypias.com

10. elokuuta 2014

NOTHING LIKE US!
Köpiksen muotimessut on reissattu ja paluu arkeen koittanut, huh! Kameraan tallentui aika makeita kuvia kaupungin kahviloista ja putiikeista, niistä postaus myöhemmin...
BY PIA´S syksyä on esitelty on Facebookissamme ja verkkokaupastakin löytyy uutta, toimitukset uusille pellavavaatteille kuitenkin vasta kuun lopulla sillä ompelijat ovat juuri palanneet lomilta ja ahertavat kiireellä kertyneiden tilausten kimpussa.
Muotimessuilta löytyi merkkejä ja vaatteita jokalähtöön, valtaosin kaupallista idän tuontitavaraa. Mutta muutama päivä katseltua, alkoi hyvät akanoista erottua. Ja mukava oli huomata, että täysin samanlaista kuin BY PIA´S ei ole!
Tulen esittelemään teille ihanan ja aidon tuotesarjan, jonka suunnittelija on tanskalainen nuori nainen. Hän on toteuttanut villatuotteidensa tuotannon yhteisöllisenä projektina, jossa työttömät naiset eripuolilla Tanskaa neulovat vaatteet. Nuo ihanuudet tulevat myös myyntiin myymälöihimme ja verkkokauppaan.
Keskusteltuani monien kanssa, olen ylpeä meidän suomalaisten arvostuksesta laatua ja käsityötä kohtaan.
Johtunee kenties siitä, että meillä on vahvat perinteet ompeluteollisuudesta jonka kukoistuksesta ei ole kuitenkaan kovin paljon aikaa.
Pian on aika taas skoolata, loppukesästä tulee tapahtumaan mahtavia juttuja! Niistä kuulette seuraamalla Facebookkiamme...
Uudet strech-housut kuvissa Donnan päällä, ovat jo varastossamme.  Ensi keväänä saamme myyntiin herkulliset ja alkuperäiset, käsityönä Espanjassa valmistetut PONS-sandaalit. Ne ovat olleet suuri hitti Ruotsissa tänäkesänä...


Aurinkoisin terkuin, PIA1 kommentti:

Tia Mäkinen kirjoitti...

Sun blogi on tosi kiva ja ihania tuotteita sulla :) Liityin lukijaksi, ja ajattelin linkittää oman blogini myös. Oma blogini on sisustuspainotteinen, ja oon suunnittelemassa omaa sisustusmallistoo, josta kirjottelen sinne välillä. JA siellä on myös arvonta nyt käynnissä!

http://bytiahenriikka.blogspot.fi