www.bypias.com

www.bypias.com

1. huhtikuuta 2011

Kotimme valmistautuu juhlaan...

RIPPIJUHLA!


Rakas esikoisemme konfirmoidaan ja olen varustautunut liikutuksen, onnen ja ilon kyyneliin! Ihana ystäväni ja taitava amatöörikokki Susanne on ottanut urakakseen ruuat, oikea kokki Sami on loihtinut mahtavanmakuiset paahtopaistiviipaleet ja rakas Merja-(Täti ) makoisat täytekakut! Anne taas on toiminut tehokkaana yleisroudarina!
Olen todella helpottunut, sillä olen enimmäkseen arkiruoka-taitaja ja nyt vastulleni jää vain porukan vaatettaminen, kodin siivous (jonka teemme yhdessä) ja koristelu! KIITOS ihanille, taitaville ystäville!


Isäntäväki siis tyylikkäänä pukumustissaan ja minulla juhlahepenet vailla vertaa! Olin taannoisella Tallinnanmatkallani kerennyt kierrellä muutama tunti keskustan putiikkeja etsien juhla-asua mutta tiedättehän mitä käy, kun etsii jotain...Illalla palatessamme kohti laivaa, naisjoukkomme halusi tehdä pikavisiitin vielä ruokakauppaan vaikka kiire jo olikin. Kaupan vieressä oli pari putiikkia ja siellähän se! Käytävältä asti huudahtivat yhteen ääneen ystäväni "IHAN PIA SUN MEKKO". Niinpä teimme putiikkiin 5 minuutin rynnäkön ja mukana oli mekko boleroineen + 5 muuta minun näköistä vaatetta!


Asun viimeistelyä kaipasi enää kengät, joita suunnittelimme paluumatkalla! Pari päivää myöhemmin Riikka soitti minulle kirpparilta kiihtyneenä; Tääl on sulle ne kengät, oliko kengännumerosi 37?
Sanoin, että osta pois 7,-. Ja näin sain uskomattomalla tuurilla nuo täydelliset kengät!


Sain kovan kuumetaudin toissapäivänä ja olen hiljalleen kotona yrittänyt heikosta kunnosta huolimatta järkkäillä paikkoja. Työhuoneeseeni sain lainaksi Riikalta pöydän, jonka ympärille mahtuu muutama istumaan.


Pieniä kukkakimppuja käyn edellisenä päivänä hakemassa, olen yrittänyt löytää inspiraatiota lukemalla Jeanne D´arc Livingin Magazinejä!


Olkkarista on vaihtunut tauolle JDL:n pellavatyynyt ja Indiskasta löytyi tällaisia kukkakuoseja!


Pöydille keväisiä roosan värisiä kynttilä-asetelmia, puotiin on tullut paljon uusia tuotteita, jotka päivitän sivuille heti viikonlopun jälkeen! Kivoja, raikkaita juttuja kevään juhliinkin...Hyvää viikonloppua kaikille! Puoti avoinna lauantaina klo 10-14, Krista tuuraa siellä minua! Terkuin, PIA

5 kommenttia:

Lovviisa kirjoitti...

Jestas mitkä kengät...Ja melekeen ilimaset ! Hempsakka kevväinen asu. Tunnelmantäyteistä viikonloppua:)

Tuija kirjoitti...

Ihanat vaatteet sinulla Pia.

Onnea äidille ja otahan paaaljon nenäliinoja mukaan...jo kolmet rippijuhlat kokeneena, ystävän neuvo. Se on yksi askel aikuisuuteen lapsellasi...

Mukavaa viikonloppua♥

Liisa kirjoitti...

Oih, miten kauniit vaatteet ja asusteet! Voin kuvitella, miten hyvältä näytät ne päällä, wau!

Ja voin vaan sieluni silmin nädä, miten kotimme pukeutuu "juhla-asuun" myös...tulee varmasti näyttämään ihanalta!

Tosi kiva, kun saat näin paljon apua ystäviltä, varsinkin nyt kun olet kipeänäkin ollut :( Kurja kuulla... Koitahan nyt saada itsesi kuntoon, että jaksat emännöidä ja nauttia juhlasta!

Sanopas vielä, mistä olet nuo valkeassa kulhossa olevat (iki-?) kukat hommannut, saako niitä sun putiikista...en ole koskaan huomannut netissä ainakaan... Tuollaiset olis ihan täydelliset mun uuteen leijonanpääkulhooni :)

Pikaista paranemista ja aurinkoterkut täältä kaukaa :)
Liisa

Tarja kirjoitti...

Hei Pia, Onnea kovasti ! Rutistus ja halaus äidiltä äidille. Ihania ja niin kovin haikeita hetkiä edessä. Kotisi on aina kaunis ja takuulla myös juhlaväen silmissä.

Terkkuja
Tarja

Blomm kirjoitti...

Ihana asukokonaisuus ja mahtavaa yhteistyötaitoa! Siunattua juhlapäivää!