www.bypias.com

www.bypias.com

14. huhtikuuta 2011

PUODIN KEVÄISET KIRPPISMARKKINAT !

SISUSTUSKIRPPIS-MARKKINAT 2.PÄÄSIÄISPÄIVÄ 25.4. KLO 11-16
Os. Saarnimäenkuja 6 A, 02760 Espoo (n. 1 km Espoon keskustasta)
Lämpimästi Tervetuloa!


Mahtavan lämmin aurinko hellii Espoon puodin eteläistä pihaa! Krookukset ovat jo täysin auenneet ja Sisustajantaivas-markkinat lähestyvät, puoti ja kirppis avoinna silloin kun kaikki muu kiinni! 
Paikalle saapuu pakettiautot pullollaan myymään valkoisten kotien tuunattuja antiikki-aarteita ;Vaaleaa Unelmaa-Blogin Riikka, Villa Blanco-blogin Krista sekä käsityötaiteilija Essi.
Tarjolla siis tilpehööriä, kalusteita ja ihania sisustus-sekä puutarhatuotteita!
Kahvitarjoilua sekä ihanaa kodinhengettärien hulinaa "aarteiden" metsästyksen hengessä...


Rosoisia puutarhakalusteita saapuu erä juuri markkinoille, tuoleja, penkkejä, pikkupöytiä sekä isompia rautapöytiä, ruukkuja, uurnia!


Kevään ensimmäiset taimet ovat nupullaan lähipuutarhallamme! Yritän metsästää paljon kiitosta laadullaan saaneita Mårbacka-pelargonioita valkoisina ja vaaleanpunaisina!


Kukkia siis myös kaiken muun ihanan lomassa!


Kirpparilla maksuvälineenä käy vain käteinen, puodissa sitten voit maksaa kaikille korteilla!
Pyrimme viitoittamaan vaaleanpunaisilla kylteillä ajoreitin ja parkkitilaa löytyy viereisen koulun tyhjältä parkkialueelta. Ohjaamme teidät sinne parkkiin, jotta vältyttäisiin pysäköimästä taloyhtiöiden parkkialueille.


Tanskasta saapuu vielä kaksi kuormaa ja toinen niistä odotettu Jeanne D´arc Livingin uutuudet! Valkoisia tekstiilejä, päiväpeitteitä, kookkaita puukirjaimia, puuhyllyjä mustia sekä valkoisena...


Puodin hyllyt notkuvat jo, kääk mihin kaikki mahtuukaan!?


Ennen markkinoita lähden vielä Pellavanhakumatkalle Latviaan! Käsinvalmistettuja, rouheita puunappeja myös etsinnässä...ja rekki on pullollaan noita ihania liehuhelmaisia Pellavatunikoita!


Kesäkausi voi siis alkaa hauskoissa hengenheimolaisten jälleenkohtaamisissa! Markkinat aukeavat virallisesti klo 11, mutta kannattaa olla ajoissa paikalla! Tavaraa on kyllä runsaasti tarjolla...ja paljon ALE-tuotteita mm. loput JDL: Aliment ja Bretel tyynyt -30%.


Tässä viimeisin kirppislöytöni, vanha kirjoituskone jota olin pitkään etsinyt!

Markkinaterkuin, PIA

7 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Taidan istua siellä jo aamutuimaan.Ihanaa nähdä sinua Pia pääsiäisenä, sekä Kristaa ja Riikkaa, kevät on koittanut, kun sulla on markkinat.JEE se on IHANAA!

Innolla odotan kaikkea kivaa!

-tuija-

Maija kirjoitti...

Olisipa ihana päästä, asun vaan niin turkasen kaukana! :|

Maarit kirjoitti...

Huomenta!
Voi Pia kyllä oli taasen niin ihania kuvia. Jos vain ollaan pääsiäisenä maisemissa, niin ehdottomasti tullan käymään markkinoilla.
Aurinkoista ja valoisaa aamua!
Maarit

Maarit kirjoitti...

PS. Ai niin Pia, jos niitä ihania vanhoja vekkareita joskus kävelee vastaan kirppareilla, niin nappaa mulle yksi mukaan :-D

Anonyymi kirjoitti...

Pitäkää kivaa!!☺☺☺

Liisa kirjoitti...

Sydämeni vuotaa verta....
Hauskaa päivää teille muille!!

Pia kirjoitti...

Heippa!

Tuija; ei ole markkinoita ilman Tuijaa! Olet ihanasti hengessä mukana kaikessa ja jaksat kommentoida, kannustaa...
Maija; olisi kiva tavata sinutkin "livenä"! Harmi näitä väimatkoja...
Maarit; yritä päästä, kyllä sinunkin kuuluisi olla mukana markkinahumussa ja kerron kirppiksen tytöille että vekkarit sulle talteen jos on...
Pepi ja Liisa; Kiitos toivotuksista, toivottavasti aurinko hellisi tapahtumaa! Ehkä teidätkin sitten saisimme paikalla seuraavilla syksyn markkinoilla...

Odottavin markkinaterkuin, PIA