www.bypias.com

www.bypias.com

6. huhtikuuta 2011

Lisää Pellavatunikoita...

Pellava-News!


Pikaisia uutisia Pellavatunika-rintamalta! Ompelijamme hurruttaa koneella uusista keväisistä sävyistä Tunikoita hurjaa vauhtia ja puodissa vierailevat naiset löytävät rekistämme ihastuttavaa päällepantavaa.
Pellava on niin ihana materiaali, joka vain paranee pesuissa!


Uusimmat värit ovat Baby Pink ja Pale Blue! Hinta 39,-. Kuvassa sininen näyttää ainakin minun koneellani kirkkaammalta kuin luonnossa.


Tulossa on myös Lasten kokoja, lapsimallistomme on juuri "työnalla" ja sitten voitte tilata äidille ja pikkuprinsessalle samanlaiset! Voit tiedustella s-postistani, uutuusvärit ilmestyvät pian nettikauppaan myyntiin!


Pellavansävyiseen Tunikaan löytyi kivoja kookkaita puunappeja! Ei ole saatavilla vielä kaikissa malleissa...Keväisin terkuin, PIA

4 kommenttia:

Reissuja ja romantiikkaa kirjoitti...

Moikkelis, laitoinkin blogiini vinkkiä tunikoistasi. Laitan äiteelle ja tyttärelle tilauksen tulemaan..Tunikat on todella mageita.

Marika-valkoistarustiikkia kirjoitti...

ihanaisia ovat...onkohan se tilaamani vaaleanpunainen jo tullut???
työn iloa sinulle piaseni...oletko jo parantunut?

lämmöllä,marika

eija kirjoitti...

Ihania tunikoita... Mitkä ovat koot? S,M,L vai... Olisin kiinnostunut vaaleanpunaisesta..

Pia kirjoitti...

Heippa!
Reissuja ja romantiikkaa; kiitos kovasti suositteluistasi ja tilauksestasi. Marika; tuo vaaleanpunainen pitkä malli valmistui sinulle tänään, kiitos kysymästä...olen taas terveiden kirjoissa! Eija; kiitos vaan, kokoja on saatavilla M ja L sekä myöskin tulossa S-kokoja ja vielä senttikokoja pikkuprinsessoille.
Terkuin, PIA