www.bypias.com

www.bypias.com

10. huhtikuuta 2011

Valkoisia herkkuja myynnissä!


PUODINTÄDIN KODIN AARTEITA!


Valkoinen KAUNIS peili oli paniikkiostokseni ennen rippijuhlia, mieheni mielestä se oli liian valkoinen?? olkkarin senkin päällä. Nyt tilalla on vanha peilimme ja tämä kaunotar myyntiin Huutikseen, markkinoille tms. mutta esittelen nyt ensin teille rakkaat blogilukijani. Jos vaikka joku teistä saa A-HAA-elämyksen...
Emme postita näitä kalusteita vaan noutaa pitäisi Espoosta. Voitte laittaa ostotarjouksen s-postiini info@sisustajantaivas.fi.


Peilin hinta on 170,- Koko 60x80cm. Ihanasti kulutetut kohokuvioinnit, kehys puuta. Takana rautalanka kiinnitystä varten.


Wanha, antiikkinen Piianpeili sopivasti kulunut kaunotar jossa upeat sorvatut muodot. Peili puuttuu mutta olen laittanut paperikuvan somisteeksi, myös kanaverkko olisi kiva johon voisi ripustaa vanhoja kuvia ym.
Piianpeili hinta 90,-. Koko 45x55x25cm.


Renginkaappi verkko-ovella on puusepän valmistama. Rouhea talonpoikainen tyyli on jäljitelmä alkuperäisestä seinäkaapista. Voidaan kiinnittää seinään tai pitää pöydällä, kivasti tilaa astioille jne...


Kaapin koko on 70x55x25cm. Hinta 200,-.


Takaseinäkin on laudoista/lankuista valmistettu, rakoa, kulunutta patinaa...


Vanhasta lasi-ikkunasta tehty vitriinikaappi! Mallina käytetty kuvaa Jeanne D`arc Livingin Magazinestä, jossa usein kuvissa erilaisia vanhoista ikkunoista tehtyjä vitriinikaappeja.


Ideana on, että pikkukaappi voisi olla vaakatasossa ja ovi aukeaa ylöspäin. Ihana esim.sängyn päällä, keittiössä yläkaappina, kylppärissä...Sisälle mahtuu mukavasti lehtiä, kirjoja, astioita, pulloja jne.


Todella uniikki juttu! Rouhea, kierrätysmateriaaleista valmistettu...

Voidaan pitää myös lattialla tasona, sisälle lehtiä, kirjoja, levyjä...
Voi pitää myös pystyssä, sisällä yksi hylly.


Lasi-ikkunakaapin hinta 200,-. Koko 80x50x35cm.


Tässä nämä valkoiset ihanuudet, laitan ne myyntiin Huutonettiin viikon kuluessa mikäli eivät löydä siihen mennessä uutta kotia...


Leppoisin sunnutaiterkuin! PIA

Ei kommentteja: