www.bypias.com

www.bypias.com

16. syyskuuta 2011

ALL SET - KIRPPISSUNNUNTAI 18.9. KLO 11-16

KAIKKI VALMIINA !


 Ainakin melkein...kahvipannu kuumana ja pullat kohta leivottu! Aurinkoa luvassa sunnuntain Kirppismarkkinoille kera taivaallisten kirppisaarteiden. Puoti on lastattu uutuuksilla, syksyiseen puutarhaan kaikkea ihanaa! Vaniljan vieno tuoksu Puodissa ja tuikkukynttilöiden kimallus toivottaa kaikki Tervetulleeksi sunnuntain Kirppis-Markkinatapahtumaan!


ALE -40% ja -50% tuotteita runsaasti Puodissa, sillä tilaa Joulutavaroille tarvitaan!


Onnistuin sisäänostamaan mielestäni Sisustajantaivaan kaikkien aikojen kauniimman syyspuutarhan tuotteet. Rautaisia kruunuja, lyhtyjä, ruukkuja ja ihania KUKKIA edulliseen hintaan!


Törmäsin Markkinakukka-ostoksilla tähän kasviin, jota olen himoinnut monissa ruotsalaisissa sisustuslehdissä. Nimi on Crocia (kertokaa jos mahdollisesti väärin) se kuuluu ilmeisesti Bonsai-puu lajeihin. Viihtyy ulkona, sisällä ja niin KAUNIS ja HERKKÄ! Sain näitä muutamia sunnuntaiksi myyntiin...sekä lavan monien toivomia tuoreita Muhlenbecheja. Lauantaina valitsen puutarhalta vielä loput kukat.


Koko viikko on hyllyjä järjestelty, purettu kuormia ja hinnoiteltu...


Ompelijalla on ollut myös kiire, iso määrä "uunista" tulleita Pellavatunikoita By Pia ihanissa syksyn väreissä odottavat sovittajia...Päivitän loput tunikat Nettikauppaan markkinoiden jälkeen.


Parkkipaikkoja löytyy läheisen Koulun pihalta runsaasti. Välttäkää parkkeeraamasta lähiasukkaiden parkkiruutuihin, puodin eteen voi kyllä tulla 15 min lastaamaan omia "löytöjä".


Samaan aikaan n. 1 km päässä Espoon Keskustassa on wanhan Kivikirkon mäellä SyysMatin Markkinat, joissa kannattaa piipahtaa! Siellä Keskiaikainen tunnelma käsitöineen ja herkkukojuineen...


Kirppismyyjille käy vain käteinen, sisällä Puodissa voi maksaa myös korteilla ostoksensa.


Kirppismyyjillä pakettiautot pullollaan valkeiden kotien ihanuuksia, lipastoja, tuoleja, lamppuja, kruunuja, tekstiilejä ja kaikkea ihanaa ! Antiikkimyyjä-Marttilla kalusteita, tilpehööriä, astioita sekä itse tuunaamia kulutettuja sisustustikkaita.


Käsityötaiteilija-ESSI ja hänen hurmaavat uutuudet saamme nähdä, osittain uniikkikappaleita! Cassiana-Nettikaupan juuri Suomeen saapunee aidot itämaiset matot ovat kuin karkkeja herkulliseen markkinahintaan...


Kotimme on myllerryksessä, Kirppistä odottavia pikkukaapeja, vitriineitä ja puulaatikoita tilpehööreineen työhuoneessa, eteisessä HUOH...!
Iloisin Kirppismarkkina-Terkuin, PIA
PS. Osoite Markkinoille ja Puotiin on Saarnimäenkuja 6 A, 02760 Espoo (n. 1km Espoon Keskustasta)
Ja hei...ehdit vielä osallistua Arvontaan, kts. ohjeet vanhemmasta postauksesta!

11 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Mä en kestä, mitä kaikkea ihanuutta siellä sunnuntaina onkaan tarjolla!!! Yksi ystäväni on tulossa kyläilemään...olen hälle jo niin usein hehkuttanut sun puotia, hih :) Kehoitin olemaan ajoissa paikalla ;)
Jouluksi olemme tulossa Suomeen, jotta ehkä ja toivottavasti silloin taas tapaamme!
Mukavaa markkinapäivää!
Halauksin Liisa

Irmastiina kirjoitti...

Ihanaa kirppispäivää!

Harmi etten voi olla mukana.

Outi-Hyypiön elämää kirjoitti...

Upea päivä tulossa. Harmi etten pääse itse tulemaan, taaskaan :( Aina samalle päivälle on ollut jotain muuta juhlaa.
Mukavaa kirppishulinaa teille!

Minna Karoliina kirjoitti...

Ooh, voiei! Pakko tulla käymään! :)

Pia kirjoitti...

Hei Leidit!

Ja kiitos kannustuksesta...tosiaan kirppistapahtuma on paisunut vuosi vuodelta ja onneksi ihanaa tavaraa myyjillä tarjolla aina vaan. Liisa, seuraavat Joulumarkkinat lienee Itsenäisyyspäivän tienoilla, että lentoja buukkaamaan vaan sinne! Terkuin, PIA

Tuija kirjoitti...

Ihan alkoi hengästyttämään kun luin tuota päivitystä ja jännittää kanssa...ihana päivä tulossa, kiitos Pia kun jaksat järjestellä tälläisen kivan tapahtuman.
Sunnuntaita odotellessa..

Nannukka kirjoitti...

Voih eih, miksi tällaista tapahtumaa ei järjestetä Keski-Suomessa! Hauskaa ja tapahtumarikasta markkinapäivää teille! :)

Taija kirjoitti...

Tapahtuma on nyt niin monessa kalenterissa ylhäällä, etten vaan missaa kirpparia tällä kertaa! :)

terkuin, Taija

Ruusa kirjoitti...

Onko kyseessä tuhkapensas??

Kaikkea kivaa näyttää olevan tarjolla! Mukavaa kirppispäivää myyjille ja ennenkaikkea ostajille! :)

Elisa kirjoitti...

Se on todellakin tuhkapensas. Ostin sen kukkakaupasta, jossa tätini työskentelee muutama viikko sitten. Todella kaunis!! Lisäinfoa ja mm. hienon tuunausohjeen löytää mun blogista http://elisa-homeiswheretheheartis.blogspot.com/

Olen myös tulossa markkinoille ja viime kevään markkinoiden jälkeen, odotankin sitä jo innolla. Nähdään silloin!!

Titti kirjoitti...

Hei Pia! Minulla olisi sinulle tunnustus blogissani!:)