www.bypias.com

www.bypias.com

23. syyskuuta 2011

NEWS-Tine K is here!

TOTTAKAI!


Intohimoni Tine K-tuotteita kohtaan sai aikaan sen, että Sisustajantaivas solmi juuri jälleenmyyntisopimuksen ihanan Sannan kanssa, joka täällä Suomen päässä heidän agentuuriaan hoitelee! VAU...


Sisustajantaivaassa käy kova tilaustohina, ensimmäistä Tine K-valikoimaa tässä mietitään...tuikkulyhtyjä (yllä kuvassa savunvärisenä), lasilyhtyjä, lamppuja, tyynyjä, peitteitä, marocco-astioita...VOIH kun vaikeaa mutta ihanaa!


Tine K-tuoteperhe edustaa eleganttia ja laadukasta mutta hieman selkeämpää linjaa Sisustajantaivaan rustiikin rinnalle, ihan kiva...mitä pidätte? (Yllä kuvassa harmaa ruukku, joita eri kokoja Tine K:lta). Ehdotuksia/ennakkotilauksia voitte laittaa s-postiini info@sisustajantaivas.fi mikäli kiinnostaa jotkut lempparituotteenne Tine K:lta. Ensimmäinen tilaus ja kuorma saapuu nyt syksyllä!


Kotimme on siivottu ja kynttilät sytytetty vastaanottamaan ihanaa, tunnelmallista syksyä! Ruska on kauniina täällä pääkaupunkiseudulla. Villasukat on kaivettu esiin ja paksumpi torkkupeitto ilmestynyt sohvannurkkaan...Yllä kuvassa uusi löytöni, nojatuoli Sisustajantaivas-kirppismarkkinoilta jossa oikein mukava istua. Irtotyynyt olivat kukalliset ja ompelutin niihin pellavasäkistä päälliset.


Syksyinen kodinlaitto on saanut aikaan tavaroiden inventaarion. Paljon on kysytty Blogikirppiksen perään ja taidankin pian kertoa ajankohdan, täällä olisi huonekaluja, tilpehööriä, tunikoita...aina vaan HUOH!


Näpsäsin eteisestämme kuvan kerrankin kun siistiä, Sisustustoimittajatiimi on käynyt visiitillä. Seurailkaapa ensi viikon Ilta-Sanomia!


Ihana, Ihana Kruunu-oikein luovan sisustajan inspiraation lähde! Loppuivat, ennenkuin ehdin kuvata nettikauppaan...yritän siis saada lisää!


Kertaalleen tuoli, jonka maalasin maalilla istuinpäälliskankaita myöten. Joku kysyi, miten toimii...hyvin!


Oikein tunnelmallista viikonloppua Teille kaikille! Terkuin, PIA

5 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Kiitos tätä on odotettu,Tine Koon KAIKKi tuotteet ovat IHANIA:)!!!
Se xl-silkki valaisin valkoisena tilattu just nyt!Hmmm harmaanakin se olis aika pähee...
Ihania kuvia taas.Tuolista tuli upea!

Mari @ Elämänpyörässä kirjoitti...

Ihania kuvia, kaunis tunnelma. ♥

Mukavia hetkiä viikonloppuusi!

Mrs Jones kirjoitti...

Wau Pia, hieno uutinen! Vihdoin Tineä Espooseen!!!! Itselläni Tinen juttuja, vuosien varrella vähitellen kerättyjä, vaikka kuinka. Mun mielestä juuri nyt kaikista ihanin merkki, olispa koko koti tätä...itse toivoisin tyynyjä silkissä ja sametissa ja lyhtyjä!-jonna-

Maarit kirjoitti...

Aivan ihania kuvia taas :-) Uusi tuoli mitä ihanin.. Kaunista kaunista!
Tine K.. enpä tunne merkkiä lainkaan. Osta kaikkea kivaa ja kun tulevat, tulen hypistelemään.
Aurinkoista aamua!
Maarit

Sanna-Riikka kirjoitti...

Tine K saa kyllä sydämeni läpättämään;) ihania ovat kaikki, innolla odotankin mitä nettipuotiin laitat myyntiin. Harmi, kun asun niin kaukana, muussa tapauksessa olisin varmaan puodissasi oikea maanvaiva;) Oikein ihanaa viikkoa sinulle!!!