www.bypias.com

www.bypias.com

12. syyskuuta 2011

KIRPPISTAVARAA!

Ja mitälie aparaatteja?


Useammassa kodissa käy tällä hetkellä myllerrys...DeHannas-Blogin Marika laittoi kuvia Ihaaanista tavaroista Kirppismarkkinoillemme su 18.9. klo 11-16! (Kts. Kirppisinfo edellisestä postauksesta)


Kaupantätin kotoa tulee tällaista tavaraa...ja Antiikkimyyjä Martti pitää huolen ihanien lipastojen, pöytien ja tuolien runsaasta tarjonnasta. Ja tietty kivaan hintaan...


Harrastin juuri tuoli-tuunausta!? Olin vuosia sitten nähnyt Tila-ohjelmassa muistaakseni sisustusarkkitehdin kodin, jossa varsin persoonallisia kalusteita jollaisia en ollut koskaan ennen nähnyt. Hän oli maalannut kirpputori-antiikki ja funkistuoleja ja sohvia kankaineen päivineen maalilla. Hän kertoi käyttäneensä verhoiluiden maalaukseen mitätahansa kalustemaaleja ja homma toimi. Nyt pääsin toteuttamaan tuon mieleen jääneen haasteen ja maalasin parit "löytöni" tuon ohjeen mukaan. Jonkun mielestä voipi olla "raiskausta" mutta minusta lopputulos on mielenkiintoinen!


Tässä siis tuolin alkuperä-lookki! Mitäs mieltä olette?


Antiikkimyyjä Martti on tekaissut parit sisustustikkaat myyntiin toivomuksestani ensiksi kerkeäville onnekkaille! Kuluneella pinnalla tietty...


Tilbehööriä paljon, varmasti! Peilejä, lamppuja jne...


Vaihdoimme kotimme keittiöön sinkinväriset nupit ja näitä valkoisia posliinisia on nyt sitten about 27 kpl tarjolla!


Lisäksi tekstiilejä, mattoja on luvassa! Sekä maalaisromanttisia vaatteita...


Seuraava postaus vielä loppuviikosta, kuvia puodin uutuuksista ja nettikaupassa jo osa niistä kuvattuna sekä puodin tunnelmaa kun kaikki alkaa olla ALL SET!

Ihanaa alkuviikkoa! Enää 5 päivää Kirppismarkkinoihin...Terkuin, PIA

4 kommenttia:

Maanvaiva kirjoitti...

Tuoli on aivan upeaaa!!

Maarit kirjoitti...

Huomenta Pia!
Aivan ihania juttuja taasen. Ja tuoli oli täydellinen :-) Yritän päästä poikkeamaan markkinoilla, vaikka pojalla onkin sählyturnaus viikonloppuna.
Aurinkoa päivääsi!
Maarit

Irmastiina kirjoitti...

Kirpparista tulle varmasti hieno tilaisuus!!

Kerrohan meille, joskus miten maali kankaalla käytössä pysyy.

Jatta kirjoitti...

Ihana tuoli tuli! Milläpä mahdoit sen maalata?
Aurinkoista syksyä :)