www.bypias.com

www.bypias.com

31. tammikuuta 2012

HAVE YOU EVER SEEN THESE??


Ei voi olla totta! Oletteko ikinä nähneet tällaisia??? Ja nyt ne ovat minun....


Ihana ystäväni tuli tuomaan minulle tilaamiani villamekkoja ja esittelemään juuri edustukseensa saamiansa HERKKUJA! Silmäni meinasivat tipahtaa kun nämä ihmeelliset, ihanat pörrökät kurkistivat kassista...


Kyseessä on taiteilijan aikaansaamat villasta huovutetut ja uniikit tyynyt! Nuo huovutetut pötkylät ovat sormen paksuisia ja tyynyjeni halkaisija on 50cm. Mielettömiä! Taiteilija ehtii valmistaa niitä vain 2 päivässä ja sävyjä löytyy kaikissa mahdollisissa sateenkaareen väreissä.


Olen aivan myyty! Ja laitoin teille paljon kuvia, jotta saatte osviittaa mutta nämä täytyy ehdottomasti kokea luonnossa, koskea, tutkia, hipelöidä ja ihmetellä...Näitä valmistetaan jättikokoisena lattiatyynyinäkin, 60 ja 80-90cm halkaisijaltaan.


Tyynyn alapuoli on virkattu ja sisätyyny irroitettavissa. Jos likaa tulee niin varmasti hellä käsinpesu/hankaus onnistuu...


Puuteriroosa ja harmaa sopivat juuri aurinkoiseen fiilikseeni ja pyörittelin niitä kiihkon vallassa sohvalta tuolille, sängylle ja kaikkialle...Tuo lattiatyyny rupesi mietityttämään ja värit? Musta, valkoinen, ruskea HUOH!


Tiedän, että kysytte seuraavaksi mistä saisitte omanne....? Nämä minun tyynyni maksoivat 89,- kpl. Isommat lattiatyynyt ovat kuulemma 149,- / 189,- koosta riippuen. Tiedustelut voitte laittaa toistaiseksi s-postiini, lupasin toimia näin välikätenä.


Karkkia silmille...


Aisteille...


Kevätkukkanen...on siinä!Have you ever met this kind of pillows? I think you haven`t...My friend just stopped by and showed me these masterpieces, she has found to be agent for here in Finland. A small workshop and artist is making these amazing pillows in every colours. They are made of 100% wool and it takes one day to make 2 pieces. They all are unique and in all sizes and shapes. I am in heaven, because these two are mine...LOVELY!

Terkuin, PIA

3 kommenttia:

tiina kirjoitti...

Tosi hienon näköiset on nuo tyynyt. :)

lisbetti kirjoitti...

Onpa upeita! Lattiatyynykin olisi hieno, vaikka hintaa onkin melkoisesti.

Pia kirjoitti...

Heippa!

Jep, jep! Lattiatyynyä minäkin...näitä kun pääsee luonnossa tutkimaan, niin tajuaa ettei ihan mikätahansa simppeli käsityö. Siitä se hintakin koostuu tietty. On tullut nähtyä kaikenlaista kiinalaista tehdastavaraa tuolla hinnalla...

Terkuin, PIA