www.bypias.com

www.bypias.com

9. tammikuuta 2012

Remontti, osa 2


Tänään oli remontin grande finale-HUH! Viimeisetkin koukut ja hyllyt about paikallaan ja pölyä kaikkialla. Mutta kyllä sitä jaksaa siivotakin kun on uutta!


Huomenna tulee mahtavia Factory-kupulamppuja joilla ilme viimeistellään. Aika kivaa Vintage-kirppistavaraa löysin  myös!


Vanhan ranskalaisen munakorin lisäksi löysin puotiin ihania strutsinsulka-hiuskoruja bilekampauksia  koristamaan tai rinnanpieleen...


Pellavatunikoita on toistaiseksi myynnissä vain omassa puodissani, yhteystiedot löydät täältä Blogista. Olen suunnitellut uusia malleja kevääseen; pidempi ja kapeampi mekkomalli, lyhyt tunikatoppi sekä jakku. Kaikista valmistuu prototyypit raikkaan, pehmeän valkoisena, sävy keväinen off white...


Liitutauluseinä on herkku! Mutta minulla on matto-ongelma...HELP pliis! Haluaisin pehmentää ilmettä matoilla, mutta niiden pitää olla toimivat sillä asiakkaat ovat ulkokengissä. Olen ajatellut näitä vaihtoehtoja: vanhat räsymatot, juuttimatot vai mustavalkoiset muoviräsymatot (tuleeko liikaa sävysävyyn mustavalkoista)??? Otan hyviä ehdotuksia vastaan, tiedän että Te osaatte!


Sinkkihyllyt ovat Ikean Hyllis-hyllyt 9,95,-. Ei ole hinnalla pilattu...


Valkoisten lipastojen päälle on tulossa upea, kookas ja valkoinen Factory-kupulamppu...


Haaveilen vielä ostavani asiakkaille Dolce Custo-kahvimasiinan, jolla he voisivat kätevästi saada kuppi kuumaa. Tai kylmää jääteetää, ym. Jotain kivannäköisiä kuppeja, vai mitä?


Maalausvinkki: en raaskinut ostaa uutta pesupaikkaa, sillä vanha ihan hyvä. PAITSI, keinonahkainen tuoli oli sininen, siis sähkönsininen OMG! Nyt se on miespuolisille epäilijöille kerran taas todistettu, että Otex on ihmemaali joka kestää pinnassa kuin pinnassa. Hieno tuli!


Sitten kauneusosio; asiakkaani Maarit sai restauroinnin hiuksiinsa viime viikolla. Blondia ja leikkuu, kiitos!


Laitan teille aina välillä nähtäväksi näitä Hius-käsitöitäni. Maaritilla tässä ihan tavalliset raidat...Shop is starting to be ready, at least the customers are welcome! Still finishing with details, big industrial-style lamps are coming and somekind of carpets. I have found nice diverse and antigues. Customers can enjoy a livingroom-feeling with smooth jazz-music and cup of coffee or latte.
Last pictures about hairstyle is my lovely customer Maarit!

Terkuin, PIA

11 kommenttia:

tiina kirjoitti...

Moikkelis moi Pia ja onnea hienolle uudistuneelle salongillesi. :)
Mie laittaisin ne juuttimatot ainakin kokeeksi, antais hiukka rustiikkista särmää tuohon musta-valko-lookkiin.
Siis ymmärränkö nyt oikein, että pidät tuossa tuollaista pientä putiikkiakin samalla. (?)

Pia kirjoitti...

Hei Tiina!

Jep, juuttimatot ois tuon lattiankin kanssa aika sävyyn sopivat...eikä niissä näy onneksi kengistä lähtevä hiekka. Juu, kyllä tällaista pienimuotoista oheistoimintaa naisille. Keskityn pellavatunikoihini, korut, huivit, asusteet ja pikkaisen jotain kivaa kotiin. Sellainen paikallinen Lifestyle-meininki...
Terkuin, PIA

Suvi kirjoitti...

Aivan ihana blogi ja upeita sisustusyksityiskohtia! Nyt olin ihan pikavisiitillä, kun nukkumatti kutsuu, mutta palaan lähiaikoina uudestaan :)

Pia kirjoitti...

Hei Suvi!

Ja tervetuloa "kylään", ihan milloin vain! Samoilla linjoilla jatketaan...

Terkuin, PIA

Liisa kirjoitti...

Hienolta näyttää Pia! Onnea vaan uudistuneelle putiikille ja ilokseni siellä yhä myös sisustusjutskia :))
Tiedä vaikka varaisin sulle kampaaja-ajan kesällä, kun lomaillaan Suomessa, voit sitten postata meikäläisen kuontalosta, jos haluat, heh ;D

Räsymatot ois varmaan kivat tuolla myös, mutta niitä saisit varmaan vesikeleillä olla pesemässä koko ajan... Mä olisin ehkä juuttimattojen kannalla... Niissä ei niin likakaan näy :)

Lamput tulevat tosiaan olemaan piste iin päälle!

Kuulemisiin ja mukavaa tammikuun jatkoa sinne uusien tuulien keskelle!

Pia kirjoitti...

Heippa Liisa!

Ja kiitoksia ihanalle kommentoijalle! Kyllä raati on tuota juuttimattolinjaa suositellut ja aika varma valinta...Katsotaan mitä löytyy!
Puodissa tulee olemaan myös diverse-aarteita, olen saamassa sisustussiskoilta muutamia aarteita jotka saa laittaa kiertoon.
Terkuin, PIA

mmaitokahvia.blogspot.com kirjoitti...

Hienolta näyttää!
Ja nuo sinkkihyllyt,nam! :)Taidan laittaa ne ikea-listalle myös...

Jään odottelemaan mielenkiinnolla diverse-aarteita, kiva.

Mites, onko kirppistä tulossa enää näin sivujesi kautta?

Kaikkea hyvää uuteen putiikkiin!

-Milla

Sanna kirjoitti...

Hei! Kauniin näköistä! Erään tuttavani omassa liikkeessä lattioilla oli tummanharmaat nahkasuikaleista tehdyt räsymatot, jotka näyttivät upeilta ja vaikuttivat kestäviltä. Mistä tuo iso valkoinen tähti on hankittu? Olen etsinyt vastaavaa tuloksetta.

Merja K kirjoitti...

Kiva nähdä huomenna livenä putiikkisi, se on hieno!

Näkymisiin!

Pia kirjoitti...

Heippa!
Sanna: Nuo matot kuulostavat kivalta, mistähän hankittu? Paperitähti on ihan Claes Ohlssonilta ostettu ennen Joulua ikkunaan, mutta saa nyt jäädä seinää säväyttämään...
Merja: Nähdään, jee!
Kiitos tsempistä muille! Blogiini tulossa kirppisaarteita pian myyntiin ja muita huipputapahtumia tiedossa...

Moikkis, PIA

Sanna kirjoitti...

Pia, ostettu Snurre-putiikista Helsingin Hietalahden torin läheltä. Olivat vielä aika huokeitakin!