www.bypias.com

www.bypias.com

17. tammikuuta 2012

Kauniit ja rouheat...


Työhuoneestani puotiin seilannut komea Traktorituoli on nyt odotustilan rekvisiittaa. Samanlaisen tuolin bongasin Sisustajantaivas.fi verkkokaupan Kristiinan valikoimasta, hinta 139,-.


Näitä kauniita villamekkoja saapuu puotiin tunikoiden kaveriksi kuun lopussa! Ollut minun ehdoton lempparini päällä jouluna, kyläreissuilla ja muutenkin lämmin tähän vuodenaikaan. Hinta 98,- ja täyttä villaa, pesu käsin ja kuivaus suorana henkarilla. Tulee kokoja S, M, L ja kaikkia onnistuin saamaan vain 1 kpl per koko!!! Valmistaja on pieni käsityölainen...


Helmassa mahtavat "rimsut" ja epäsymmetrinen muoto, ihania yksityiskohtia taskuissa jne. Mielestäni oikein hoikentavalta tuntuu päällä...Tiedustelut voit laittaa s-postilla tai tulla sovittamaan!


Sitten pieni katsaus kauniiseen kotiin lehden palstalta...


Raw, black, iron chair is my favourite! Also the dress I`m wearing in the pictures. You can find it in my shop soon...It is made in a small workshop, good quality and genuine 100% wool. So warm and cosy!

Terkuin, PIA


5 kommenttia:

Merja K kirjoitti...

Tuoli on upea ja sopii salonkiisi kuin nenä päähän :)

Keskiviikkoa!

Maanvaiva kirjoitti...

Sitä tuolia mäkin kuolaan. Varmaan tilaankin, heti kun se saapuu puotiin :P
Muistaakseni sinne oli vielä hieman aikaa..pitääkin mennä tarkistamaan :)

KoivukujanRiikka kirjoitti...

ihanat kuvat kauniista kodista ! mistä lehdestä ne on ? jos siinä olis lisääkin... :)
aivan mahtava rattorin tuoli !

Irmastiina kirjoitti...

Kylläpä on hieno tuli!!!

Pia kirjoitti...

Heippa Leidit!

Tuoli on kyllä makee, ei mikään maailman ergonimisin muttei se olekaan idea tässä tapauksessa. Koivukujan Riikka: muistaakseni joku vanha Lantliv. Jossa tietty aina ihanuus-kodit...

Terkuin, PIA