www.bypias.com

www.bypias.com

15. tammikuuta 2012

TÄRKEÄ TIEDOTE SISUSTUS-SISARILLE!


IMPORTANT NEWS TO BLOGSISTERS...Blogini viime vuoden mieleenpainuvin postaus oli kotijuttu Hannelen ja Pekan upeasta kodista! Se sai sisustussiskojen sydämet läpättämään ja oli oikein puheenaihe "piireissämme". Ihan pian saatte ihastella sisustustoimittajan/kuvaajan versiota heidän kodistaan erään julkaistavan kotimaisen sisustuslehden sivuilla.


Nyt on kuitenkin jäähyväisten aika, sillä Torppa tulee saamaan seuraavasta sukupolvesta uuden isäntäparin. Tiedän...olette järkyttyneitä kuinka kukaan voi raaskia tällaisesta paratiisista luopua, HUOH!


Muutto modernimpaan asumisympäristöön tarkoittaa irtaimiston inventointia. Ja nyt seuraa se meille kaikille huipputapahtuma; sillä helmikuun aikana heillä pidetään KOTIKIRPPIS!Luitte oikein...ja ensimmäisinä asiasta kuulleet Blogilukijat ovat uhanneet nukkua yön teltassa ollakseen aamulla ykköspaikalla! Päivämäärä tarkentuu lähiaikoina ja ilmoitan asiasta täällä Blogissani, olkaa siis tarkkoina!


Näissä kuvissa näkyviä kalusteita, tilbehöörejä tulossa myyntiin! Mm.tämä antiikkinen sivustavedettävä valkoinen puusohva on jo nyt Huutonetissa myynnissä nimim. Broomus.


Uuteen kotiin on tulossa valkoinen tyyli (tietysti), hieman pelkistetymmällä linjalla. Osa antiikkiaarteista lähtee mukaan luomaan rustiikkia ilmettä mutta tässä kodissa riittää paljon superkauniita kalusteita ja yksityiskohtia meille muille myytäväksi.Heidän kotinsa sijaitsee Kirkkonummen Veikkolassa. Heti kun päivämäärä varmistuu, voitte te kaukanakin asuvat ryhtyä valmistelemaan retkeä tänne etelään! 


Kuvissa ei tosiaankaan näy kaikki huoneet ja kalusteet, muistatte varmaan mielettömän kesäkeittiön ja lasi-ikkunoista rakennetun paviljongin. Niissä ihania Pekan valmistamia kalusteita sekä antiikki-rekvisiittaa.


Vuoden sisustustapahtuma siis tulossa. Päivämäärä, kellonaika ja osoite ilmoitetaan täällä ihan pian...

My last year bloggreaders most-loved home was this lovely old house, hosted by Hannele and Pekka.
The amazing white home is full with antique-treasures which they have collected with the very best taste. However, they have desided to move to a new house with not so much work to do and take care of. The next generation is moving in to this historical house. I`m proud to announce soon, that they are inviting all of us in february for second hand-sales. Where we are able to buy their vintage furniture and small items. Can`t hardly wait...The date is coming soon here, in my Blogg! Get ready!

Huokailuterkuin, PIA

9 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Eihän tuolla ole mitään kaunista ja kivaa, eihän? Apua, kunpa olis lottovoitto tullut, niin tyhjentäminen koko torpan heti!

Täytyypä tuolle kirstunvartijalle ehdottaa Veikkolan retkeä...

-Tuija-

Jaana kirjoitti...

voi taivas!!
näyttää niin ihanalle kaikki kaikki :))
tarttisko oikeen suunnata paikalle =)
-jaana-

Pia kirjoitti...

Hei Naiset!

H ja P miettivät paraikaa ajankohtaa. Ilmoitan siitä jo mahdollisesti tulevan viikon aikana...

Terkuin, PIA

Villa Björkenäs Backen kirjoitti...

Hej !

Paljon hienoa :)
Vois tullakkin mut taitaa olla liian oitkä matka;)
Kiva blogi sinulla
Hauskaa viikkoa sinulle!

Terv. Sirpa

akissfromthepast kirjoitti...

oho- kaikki muuttuu aikanaan mutta kaunista on!

Reissuja ja romantiikkaa kirjoitti...

Taidetaan olla tulossa. Eipä ole pitkä matkakaan..

Lettu kirjoitti...

Ihana talo ja ihana vaalea sisutus. Näyttäisi olevan paljon ihanaa tavaraa tarjolla. Voih ! Kuinka kestän
tämän kiusauksen.

Pia kirjoitti...

Heippa!

Tiedän, tiedän! On ihana kaikkialta, sisältä ja ulkoota...Moona kysyi minulta s-postilla, tuleeko yksikään valkoisista tuvanpenkeistä myyntiin? Voitte vastata H ja P mikäli pääsette läpi bloggeriin.

Terkuin,PIA

Tuija kirjoitti...

No hertileijaa sentään...tuonne on pakko päästä, eli jään seurailemaan tilannetta.
Iiiiisot haliterkut sinulle Pia, joskus tulen poikkemaan luonasi, ihan muuten vaan.

Hyvää uuttavuotta sinulle, en ole tainnut muistaa sitä vielä toivottaakaan.