www.bypias.com

www.bypias.com

5. toukokuuta 2012

BLOGIKIRPPIS JA ARVONTA!


Kuvissa näkyy sunnuntai-illan Blogi-Kirppikselle myyntiin tulevia kalusteita, tilpehööriä ja vaatteita/huiveja. Kaikki kotini kätköistä haalittua ja ei muuta kuin kiertoon...Asettautukaapas koneille asemiin SU 6.5. klo 20! Tuolloin ryhdyn laittamaan kuvia hintoineen myyntiin tulevista jutuista. Voitte osallistua tekemällä ostotarjouksenne s-postilla pia.erlund@hotmail.fi tai Bloggerin kommenttiboxiin, näen sitten kellonajoista nopeimman tarjouksen tekijän ja voimme s-postitse hoitaa kaupat. Myyntiin tulee pari valkoista sohvapöytää, huonekaluja en voi valitettavasti postittaa. Postimaksu on 8,50 ja samaan pakettiin voi sitten sujauttaa useammankin tavaran yhdellä postimaksulla.


ARVONTA päättyy myös SU iltana 6.5. klo 21. Ehdit vielä osallistua siihen, kts. pari postausta alaspäin...Palkintona on 50 euron lahjakortti Pellavamallistoni BY PIA`S asusteisiin.


Puodillani Espoossa on Kirppismarkkinat lauantaina 12.5. klo 10-14. Tuolloin myyntiin tulee ihania sisustusaarteita Toukokuun Tyttö-Blogin Hannikselta, Vaaleaa Unelmaa-Blogin Riikalta, Villa Voffeli-Blogin Sarilta sekä Valkoistajarustiikkia-Blogin Marikalta. Antiikki-Myyjä Martti sekä ihana Kasperiinan Merja myös käsityö-tuotteineen! Merjan johdolla voit askarrella paikan päällä uniikin helmirannekorun äidillesi, mummolle, itsellesi! Huippulaadukkaita kesäkukkia, yrttejä lähiviljelijän puutarhalta sekä kauneimmat MAZU-korut. Puodissani esillä ja soviteltavissa koko Pellavatunikamallistoni BY PIA`S sekä muuta ihanaa Lifestyle-tilpehööriä ja asusteita. Kahvitarjoilua ja leivonnaisia! TERVETULOA!


Blogi-Kirppikseni tarkoituksena on tavoittaa myös Teidät ihanat lukijat, jotka olette liian kaukana osallistuaksenne Puodillani pidettäviin Kirppis-Markkinoihin. Mutta toki kaikki halukkaat saavat osallistua!



Ensi viikolla aukeaa myös toinen Blogini, jossa esillä koko Pellavamallisto BY PIA`S. Pääset sitten sinne klikkaamalla tämän Blogini etusivulta oikealta sivupalkista. Netti-tilaajia on niin paljon, että tarkoituksena on keskittää kaikki Tunikoihin ja muihin myytäviin asuihin liittyvät kuvat ja tiedot sekä tilausohjeet mahdollisimman selkeiksi. Sitten pitäisi vielä avata Facebook, huoh!
Te, jotka odotatte Mameluukeja tunikoiden alaosiksi...pientä hiontaa vielä mallissa. Mutta eiköhän ensi viikolla taas tapahdu uutta!

Lauantai-Terkuin, PIA

I am keeping second hand sales ON LIVE on sunday evening! Some itsems from my home and decor, couple of tables and clothing...So FUN!

4 kommenttia:

Rose's house kirjoitti...

Iltaa =)
Sinulla on ihana koti ja pellavamallistosi on upea.
Monesti olen pähkäillyt, miten saisi oman vartalon huonot puolet piiloon (jenkkakahvat), hienoa, että sinulta löytyy ratkaisu siihen.
Ensimmäinen pellavatunika on tilattu ja haaveilen myös pellavajakusta sekä asuihin sopivasta huivista.
Pittääpä yrittää olla huomenillalla kuulolla, kun kirppis alkaa, jospa sitä jotain kivaa ehtis varata =)

Ruusunpunaisten haaveiden Sarkka kirjoitti...

Ihanaa kun ajattelet meitä <3 Odotan innolla noita sinun kirppisjuttuja! Lisää tämmöisiä!

Arja kirjoitti...

Klo 20 siis koneen äärelle:-))

Pia kirjoitti...

Heippa Leidit!

HUH, täällä tavaraa! En jaksaisi kuvata edes kaikkea mutta ihan kivaa kamaa ja VAATTEITA!

Terkuin, PIA