www.bypias.com

www.bypias.com

8. toukokuuta 2012

SUMMER FEELINGS!

VALKOINEN PELLAVATUNIKA BY PIA`S 49,-

Kuvauspäivä täällä Siuntiossa Vaaleaa Unelmaa-Blogin Riikan luona oli satumainen...
Aamulla käki kukkui ja kaikui koivikossa, johon siivilöityi ihana, kesäinen auringonpaiste. Valkovuokot olivat kuin pieniä tähtiä ja perhoset lentelivät...


BABY PINK PELLAVATUNIKA TASKUILLA 59,-

Riikan terassi tunnelma on IHANA! Tämän kodin aarteita tulossa myyntiin ensi lauantain KIRPPIS-MARKKINOILLE Puodilleni. Sinkkisankoja, valkoisia kulhoja, peilejä, tauluja, kruunuja jne...Markkinat siis Espoon Lifestyle-Puodillani 12.5. klo 10-14. Os. Saarnimäenkuja 6 a, 02760 Espoo. n 1 km Espoon Keskustasta.


Pellavamallistoni laajenee! Kesän ihanimmat Mameluukit ovat valmiit ja niitä voit tilata s-postitse tai tulla Puodille sovittamaan! Päälläni oleva paita on prototyyppi, mitäs tykkäisitte???




Kukkaloistoa on tarjolla myös Markkinoilla lauantaina! Huippulaadukkaat ja monien odottamat lähipuutarhurin Pelargonit, erikoislajikkeita  ja värit VALKOINEN ja hempeä ROOSA, tietysti!
Sekä IHANIA ruusuja äideille! Nekin QUEEN-erikoislajikkeita....


MAMELUUKIT 59,-

Pellavakassit ja Tunikat ovat IHANA lahja äidille! Tilausruuhka on aikamoinen ja markkinoille ehdimme valmistaa lisää muutamia kappaleita per malli/väri/koko. Voit myös varata etukäteen mikäli tiedät minkä olet haluamassa...
 
PELLAVATUNIKA-MEKKO 59,- KASSIT 39,-



PELLAVAHAME 59,-



Monien tiedustelemia puulaatikoita taas saatavilla! Osittain patinoituneita, vanhoja kierrätyslaatikoita Saksasta. Markkinoilla iso erä puulaatikoita ja muutoin tilattavissa s-postitse! Maalaa, tuunaa, ideoi, rakenna näistä puutarhaan, kotiin... Hinta per laatikko 8,-. Viime keväänä nämä vietiin käsistä, nyt myydään erä ja sitten loppu!



Terkuin, PIA

I`m so glad about warm sun and summer green! My dear friend Riikka, has taken these lovely pictures of me and my own Linen Collection BY PIA`S clothing....Hugs, PIA

7 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Prototyyppi on upea! Etkä olisi kauniimpaa kuvaus miljöötä löytänyt ;))

Katja kirjoitti...

kauniit kuvauspuitteet on! Ja prototyyppi on täydellinen =)

Maanvaiva kirjoitti...

Kaunista!

Onks Sulla uusi tukka vai kuvitteleks mä? :)

BY PIA`S kirjoitti...

Heippa Naiset!

Täältä jääkiekon erätauolta,-)
Olen ihan hulluna tuohon paitaan, haluaisin mustan, pellavan ja harmaan, valkoisen lisäksi...Juuri suunnittelemme sen tuotantoa!
Maanvaiva: Riikka leikkasi niskatukan vaan polkkamalliseksi ja otsiksessa pinni, sulla tarkka ammattisilmä!

Terkuin, PIA

Merja K kirjoitti...

Ah, ihanuuksia! Soitellaan huomenna, tulen visiitille vielä ennen lauantaita niin ehditään plänätä :)

Marja-Liisa kirjoitti...

Onpas ihania kuvia! Paita on nätti vaikkakin pitkänä immeisenä tykkään pitemmistä malleista. Jos siis tulisi myynttiin vaikkapa kahta eri pituutta.

Ainosofia kirjoitti...

Kertakaikkisen ihania kuvia sinusta... upeaa!

Ja tuo pusero on oikein kaunis malli.

Ja nuo mameluukit supersuperhyperihanat <3 Tahtoo!!!