www.bypias.com

www.bypias.com

14. toukokuuta 2012

HUOMIO! MARKIISI FOR SALE...


 Pian alkaa tapahtua vaihteeksi kotirintamalla...nimittäin kauan haaveilemani terassilasituksen rakentaminen alkaa. Terassia on suojannut sateelta ja auringonpaahteelta suuri markiisi, joka on ollut kyllä aivan ihana kun alla olevat kalusteet ja kukat ovat pysyneet suojassa ja markiisia on säädetty käsiveivillä haluttuun asentoon auringon mukaan. Paikallistie on aika lähellä taloamme ja lasituksella on tarkoitus torpata hiukan tiestä aiheutuvaa melua. Pätsi tuo lasikoppi sitten varmaankin tulee olemaan, mutta onneksi lasit liukuvat kokonaan auki. Eniten haaveilen sellaisesta kevät-syksy lisähuoneesta. 



Olemme yrittäneet miettiä markiisille vaikka mitä paikkaa mökiltä ja ympäri taloa, sillä emme haluaisi siitä luopua. Mutta se yksinkertaisesti on liian leveä kaikkialle. Markiisin leveys 4,20m ja ulottuu täysin auki veivattuna 2,50m. Väri on luonnonvaalea/cafe latte ja ohut harmaa raita. Markiisi on ollut meillä pari vuotta ja olemme ostaneet sen yli 2000 eurolla kaihdinten ja markiisien erikoisliikkeestä. Markiisi on ollut kiinnitettynä kattoon, mutta samoilla kiinnikkeillä saa sen myös seinään. Kaikki on ehjää, kankaassa ihan pikkaisen etureunassa näkyy pieniä pisteitä likaa. Olemme olleet todella tyytyväisiä markiisiin mutta nyt sille pitää löytää uusi koti. Markiisin voi asentaa itse kahden tai kolmen miehen voimin. Hintapyyntömme olisi 750 euroa. Tästä nyt laadukas ja erikoisvahvistettu markiisi edullisesti.
Voin lähettää lisäkuvia s-postilla mutta laitan markiisin myyntiin Huutonettiin 16.5. ellei joku teistä haluaisi sitä.


Blogissa kuvaan teille lasiterassin valmistumista, huomenna tullaan asentamaan runko ja lasit sitten myöhemmin.Valitsimme ns. avaimet käteen-paketin, jossa firma hoitaa koko projektin rakennusluvat mukaanlukien.

Terkuin, PIA

2 kommenttia:

Merja K kirjoitti...

Kiva projekti teillä alkamassa, mielenkiinnolla odotan valmiin terassin kuvia :)

Sanna kirjoitti...

Meille tuo markiisi on vasta tulossa. On suora paahde terassille, joten kiva saada jotain suojaa. Olemme miettineet ihan semmoista pelkistettyä valkoista. https://www.kaihdinasennus.com/markiisit