www.bypias.com

www.bypias.com

3. toukokuuta 2012

SHOES!


KIPIN KOPIN, Puodillani kesän ihanimmat ruotsalaiset kengät. Tässä vihdoin nämä kolme mallia;
COCO=pellavabeigensävyinen, jossa ruusuke, KNYTA VIT= valkoinen, jossa nauhat ja KNYTA ROSA=puuterimaisen roosahtavat nupukkimokkaa, jossa nauha. Kokoja löytyy 36-41 ja sama hinta 99,-.


Seisomatyöhöni täydellistä ergonomiaa, kevyet jalassa eikä kopise. Täyttä nahkaa ja käsintehdyt! Muutaman sentin saan lisää pituuttakin, JEE! Ihan lempparit, näillä kesä sitten mennään...Voimme myös postittaa, posti-ja käsittelykulut 8,50. Tilata voit s-postilla...


Kokoja löytyy 1 tai 2 paria, joten koot loppuvat nopsasti eikä tälle kesälle enää ehdi saada lisätilausta...joten pidä kiirettä sillä kohta enää vain hajakokoja.


ARVONTAAN on tullut ihania kommentteja, ootte huippuja!!!! Vielä kerkeätte osallistua ihan hyvin ja palkintona on tietysti 50 euron lahjakortti pellavamallistoni tuotteisiin. Sekä se ihana Äitienpäivä-Pellavakassitarjous... Arvonnan löydät edellisistä postauksista!


Äitienpäivästä puheenollen, valmistelut perinteisille Kirppismarkkinoilleni ovat kovaa vauhtia päällä.
Vaaleaa Unelmaa-Blogin Riikka on tulossa myymään aarteitaan ja Villa Voffelin Sari antiikkihuonekaluineen.
Sitten tietysti antiikkikauppias Martti, jolla huikeita kalusteita ja kivaan markkinahintaan. Kukkia, koruja ja Puodillani koko Pellavatunikamallisto uutuuksineen esillä...Parkkipaikkoja löytyy runsaasti, kirppiksellä vain käteinen! Vielä lisää infoa myyjistä lähempänä...

Aurinkoisin Terkuin, PIA

These SHOES I love! They are perfect with my Linen collection clothing, so simple, confortable, ergonomic and handmade leather made in Sweden. 


1 kommentti:

Ruusunpunaisten haaveiden Sarkka kirjoitti...

Nuo kukalliset popot ovat aivan ihanat! Harmi kun on niin vaikea tietää tuota omaa kokoa näin ilman sovittamista.