www.bypias.com

www.bypias.com

14. elokuuta 2012

BY PIA`S - SOON IN HELSINKI


Kesä tuli takaisin! Sain viettää ihanan, pilvettömän aurinkoisen päivän Helsingin keskustassa nauttien kansainvälisestä ja trendikkäästä tunnelmasta...hyvässä seurassa! Odotin innolla määränpäätäni, vierailua Sisustusliike Piirongin upeassa miljöössä ihan Tuomiokirkon kupeessa Aleksanterinkatu 12.
Mukaani tarttui ihanuuksia, mm. tuo hiplailemani lamppu joka sopii kotimme kapealle ikkunalaudalle...



Piironki on yksi Helsingin vanhimmista ja tunnetummista Helsingin sisustusliikkeistä ja olin otettu mahtavasta yhteistyöstä, joka meillä on alkamassa...Piirongin myyjättäret ihastuivat Pellava-asuihini ja heille on tulossa tyylikkään rennot työasut puotiin BY PIA`S, sekä parin viikon päästä pidettäville Forma-messuille. Naiset valitsivat Pellavamekot, joiden alle voi laittaa trikoopaidat, legginsit tai farkut...saappaat tai ballerinat sekä fiiliksen mukaan tuubihuivi kaulaan tai rintakukka.



Olen Piirongin naisten kanssa messuilla Formassa, messukeskuksessa. Mukanani rekeissä Pellava-vaatteet, syksyn värit ja mallit. Tervetuloa tapaamaan minua Piirongin osastolle pe-su 24.-26.8.! Kyseessä on sisustusalan ammattilaisten messut kauppiaille...



Minulta on kyselty, löytyykö jälleenmyyjiä Helsingistä ja nyt voin ilolla ilmoittaa että Piironki aloittaa Pellava-vaatteideni myynnin syyskuussa! Juhlistamme aloitusta POP UP-tapahtumalla, jonne Te kaikki olette tervetulleita...ajankohdista ilmoitamme myöhemmin!



Piirongin valikoimista löytyy kaikille jotain ja liike sijaitsee ihanalla paikalla...



Liiketila jakautuu monista huoneista, joissa vallitsee erilainen tunnelma ja värimaailma...



Pellavakassi on kuin tehty tuolille...



Kävelyreitti keskustasta tarjoaa elämyksen kauniiden pastellinväristen talojen sekä ihanien sisäpihakahviloiden myötä...



 

Helleterkuin, PIA

3 kommenttia:

Maanvaiva kirjoitti...

Jeee!! Piironki on ihana kauppa!! Ja mäkin vihdoin pääsen räplämään Sun vaatteita! (on se Espoo vaan niiiin kaukana :))

BY PIA`S kirjoitti...

Heippa Maanvaiva!
Kutsumme sinutkin sitten POP-UP avajaistilaisuuteen! Ole tarkkana...
Terkuin, PIA

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Moikka Pia pitkästä aikaa!

Nähdään Formassa ;)