www.bypias.com

www.bypias.com

15. lokakuuta 2013

HYVÄNOLON JUHLAMUOTIA!

Kuvissa hiukset, huivit ja pellavamekko Donna BY PIA´S. Kengät mallin omat.
Silkkijakku ja pitsibolero Rosemunde, myynnissä BY PIA´S verkkokaupassa ja myymälässä.


BY PIA´S nousee estradille viikonloppuna Turun Osaava Nainen-messutapahtumassa. Olen ihan täpinöissäni stailaamassa kokonaisuuksia mallien ylle. Pääsemme samalle Catwalkille mm. Jukka Rintalan ja muiden huippu-muotibrändien seurassa. Oma messuosastomme rakennetaan torstaina ja luvassa ennennäkemättömiä uutuus-ja uniikkikappaleita sekä messutarjouksia. Ständillä olen minä Pia ja ihana Sari. Tervetuloa ja rohkeasti moikkaamaan sekä hyplimään ihanuuksia. Messuilla voi myös hyvin sovittaa vaatteita, kuulin siellä olevan sovituskoppeja.
BY PIA´S juhlamuodin resepti on yksinkertaisen simppeli ja sensuelli. Toimiva myös hoikille kuin muodokkaammille daameille! DONNA-pellavamekko on ateljee-ompelijoidemme taidonnäyte, sen helman tuplarimssut nielevät kangasta siten että mekko on päällä painonsa vuoksi täysin laskeutuva koosta riippumatta. Tukeva miehusta tuo naiselliset muodot esille ja istuu joka poveen mukavantuntuisesti ja mekkoon sujahdettuaan on naisellisen juhlava fiilis valmis!
Hartioille lämmikkeeksi sopii kookas huivi, shaali tai boleromalliset pikkujakut ja lookin kruunaa kauniit saappaat tai pikkukengät. Tässä resepti: jolla mennään pikkujoulut, häät, bileet, teatterit ja matkoille mukaan.Suuri osa tyylitietoisista asiakkaistamme on jo oivaltanut, että trendikkääseen juhlalookkin kuuluu rento vivahde, jota tässä tapauksessa tarjoaa PELLAVA, jonka pinta on teeskentelemättömän luonnonläheinen. Useampi juhlavaate-ostaja kertoo, ettei halua viihtyä "tönötys-asussa" joka on vain juhlakäyttöön soveltuva. Ja mukavuudestakaan ei haluta tinkiä ja jos helman päälle vahingossa astuu, ei tarvitse pelätä että hauras kangas on heti revennyt.
Linnan juhlistakin uutisoitiin, että perinteisen iltapuku-koodin aika on ohi.
Siispä, juhla-asujenkin on osattava muuntua moneksi. Onnistunut lookki rakennetaan palasista vaate+asusteet ja näin ollen palikoita muuntelemalla saadaan erinäköistä aina seuraavaankin kertaan!Terkkusin, PIA

Ei kommentteja: