www.bypias.com

www.bypias.com

24. lokakuuta 2013

PÄÄTÖN NAINEN ARKILOOKISSA

Tunikatoppi vaaleanharmaa BY PIA´S Shop

Tähtitunika natura/musta BY PIA´S Shop


Rakastan arkipukeutumista, varsinkin näin syksyllä kun kerrospukeutuminen lämmittää ja värimaailma tummuu. Pellavatunikat on pelastukseni aamun nopeisiin startteihin; tarvitaan pino trikoopaitoja, strechit, farkut tai legginsit ja korut kaulaan ja/tai huivi! Kuvissa esittelen valmiita yhdistelmiä jotta kaikki pääsevät mukaan "ideologiaan". Vaatteita en ehdi (jaksa) silitellä, joten tunikat kuivattelen henkarilla pesun jälkeen. Pellavan pieni kupruilu kuuluu asiaan, mutta sellaisia rumia uurteita ei näin laadukkaaseen pellavaan tule.
Kaikissa tunikoissa on joku kiva "juju", joko leikkaus, nappisomisteet, tähtikuvio...löytyypä ihan basic-mallikin jossa ei mitään liikaa pelkistetyn tyylin kannattajille.

Tähtitunika graffiti/valkoinen BY PIA´S Shop

Lyhyt pellavatunika, a-linjainen natural BY PIA´S Shop


Kuvittelepa kuvien mallit kaikki mustana. Alle voi laittaa paidaksi kuviota, raitaa ja vaikka mitä!
Pellava pehmenee pesuissa ja on parhaimmillaan kymmenien käyttökertojen jälkeen. Vertaan sitä farkkuihin; alkuun uudet farkut tuntuvat jäykiltä mutta paranevat vuosi vuodelta. Moni on kysynyt pellavan pesuohjetta; pesen itse aina 40 asteessa, pellavahan hylkii likaa kuten villakin ja sitä ei tarvitse pestä niin usein kuin muita esim. tekokuitu-vaatteita. Kuivausrumpu pehmentää pellavan ihanaksi, mutta riski on että se kutistaa jos jää pitkäksi aikaa kuumaan pyörimään (nimim. kokemuksia on). Ihan 10 min. kuivausrummussa riittää!


Silkkipaita alla vain myymälässä, liivi Boho BY PIA´S Shop

Pitkä liivijakku BY PIA´S Shop
Sitten kun pitää olla kovin chic, sonnustaudun tällaiseen lookkiin! Edelleen ryhdikäs mukavuus pysyy linjana, alaosaksi hametta, saappaita jne. ja kuningatar-fiilis on viritetty...

Oikein ihanaa viikonloppua! Terkuin, PIA

2 kommenttia:

Jutta kirjoitti...

Minkä hintainen vain putiikissa myytävä pusero on?

BY PIA`S kirjoitti...

Hei Jutta!
Muistaakseni 79,-siinä on valtaosin silkkiä. ONE SIZE, sanoisin että 36-42-kokoiselle...